16 Temmuz 2023, Pazar - 17:40

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Voleybol Efeler Ligi 21’inci hafta müsabakaları başladı

Tarih: 02 Mart 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 72

Efeler Ligi’nin 21. haftasında Jeopark Kula Belediyespor ile Arhavi Belediyespor karşılaştı. Başkent Spor Salonu’nda oynanan maçın galibi 3-0’lık skorla Arhavi Belediyespor oldu.

Efeler Ligi 21’inci hafta mücadeleleri kapsamında, Artvin temsilcisi Arhavi Belediyespor ile Manisa temsilcisi Jeopark Kula Belediyespor’u Başkent Spor Salonu’nda karşı karşıya getiren mücadele 14.00’te başladı. İlk ve son setteki çekişmeli oyunun sonunda salondan galip ayrılan taraf 3-0’lık set üstünlüğüyle Arhavi Belediyespor oldu.

Çekişmeli başlayan birinci set, iki takımın başa baş mücadelesiyle sürdü. Teknik molaya 12-11 Arhavi üstünlüğüyle girilirken Jeopark Kula’nın üst üste bulduğu sayılara rağmen, Arhavi Belediyespor yakaladığı 3’lü serilerle 25-17 galip geldi.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette Arhavi Belediyespor yakaladığı 8 sayılık serinin ardından teknik molaya 12-4 önde girdi. Oyun ve skor üstünlüğünü elinde tutan Arhavi Belediyespor 25-8’lik skorla ikinci setin de kazananı oldu.

Üçüncü sete iyi başlayan Jeopark Kula, 22’nci sayıya kadar önde giderken, skoru 22-22’ye taşıyan Arhavi Belediyespor seti ve maçı kazanmayı bildi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/21788
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Voleybol Efeler Ligi 21’inci hafta müsabakaları başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat