15 Temmuz 2023, Cumartesi - 06:57

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ellinci yıl resepsiyonu ve mezunlar buluşması 7 Kasım’da

Tarih: 30 Ekim 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 260

İLEF, kuruluşunun 50. yılı için 7 Kasım Cumartesi günü resepsiyon düzenliyor. Aynı gün İLEF’in eski mezunları da fakültede bir araya gelip çeşitli etkinlikler yapacak.

UNESCO’nun ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin katkılarıyla 1965’te Basın Yayın Yüksek Okulu (BYYO) olarak kurulan İLEF, 50. yaşını kutluyor. Kuruluşunun 50. yılı olması nedeniyle yılbaşından bu yana pek çok etkinliğe imza atan İLEF, Ankara Üniversitesi Rektörlüğü ve İletişimliler Vakfı’yla (İLEV), 7 Kasım Cumartesi günü 19.00 – 21.00 saatleri arasında Kavaklıdere Büklüm Sokak’taki Latanya Otel’de resepsiyon düzenliyor.

Mezunlar, Geleneksel Sonbahar Buluşması’nda bir araya geliyor

İLEV tarafından 1995’ten beri aralıksız bir şekilde düzenlenen Geleneksel Sonbahar Buluşması da resepsiyon etkinleri kapsamında yapılacak. Bu yıl 20.si olacak buluşmada, İLEF’in 1975 ve 1990 mezunları bir araya gelecek.
Fakültenin ilk mezunlarının da katılacağı program, 7 Kasım’da, 11.00 – 15.30 saatleri arasında yapılacak. Cübbe ve keplerini giyip 11.00’den 12.30’a kadar İLEF’te dolaşacak mezunlar için Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi’nde de bir mezuniyet töreni düzenlenecek. Törende 25. ve 40. mezuniyet yıllarını kutlayanlara belge ve fincan verilecek. Tören, Ertem Eğilmez tarafından 1976’da çekilen Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminin gösterimiyle son bulacak.

Geçen yıl düzenlenen Sonbahar buluşması renkli görüntülere sahne olmuştu.

Geçen yıl düzenlenen Sonbahar Buluşması renkli görüntülere sahne olmuştu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/8732
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ellinci yıl resepsiyonu ve mezunlar buluşması 7 Kasım’da

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” başlıyor

Seminerlerin davetli konuşmacısı, ABD Colorado Üniversitesi’ne bağlı Doğal Afetler Araştırma Merkezi’nde görev yapan ve halen Japonya Kyoto Üniversitesi’ne bağlı Afet Önleme Araştırma Enstitüsü’nde konuk araştırmacı olan Prof. Dr. James Goltz.

Kapat