4 Mayıs 2024, Cumartesi - 13:41

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Enstitü İstanbul Covid-19 araştırmalarını yayınladı

Tarih: 11 Mayıs 2020

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 56

Enstitü İstanbul, COVID-19 salgını karşısında dünya kentlerindeki yerel yönetimlerin geliştirdikleri uygulamalar, alınan önlemler hakkında araştırma yaptı.

Enstitü İstanbul, COVID-19 salgını karşısında dünya kentlerindeki yerel yönetimlerin ne tür uygulamalar geliştirdikleri, önlemler aldıkları hakkında genel bir bilgilendirme yapmak amacıyla araştırmaya başladı. Araştırmada ilk aşamada Londra, Paris, New York, Berlin, Moskova, Tokyo, Barselona, Madrid, Roma, Washington, Seul, Cenevre ve Zürih incelenirken ikinci aşamada Kerala ve Helsinki incelendi. 19 Mart 2020’de başlatılan araştırmada araştırmacılar ilgili yerel yönetimlerin web siteleri ve dijital kaynakları tarayarak özet bilgiler derledi. Kamuoyu Bilgilendirme Faaliyetleri, Mevcut Belediye Hizmetleri, Sınırlamalar ve Yasaklar, Kırılgan/Riskli Gruplar İçin Uygulamalar, Evdeki Sosyal Yaşama Destek, Moral ve Eğitsel Uygulamalar, Sosyal Politika Uygulamaları ve Sağlık Çalışmaları olmak üzere 7 başlık altında tematik olarak sunuldu. 5 Mayıs 2020’de güncellenen araştırmanın belirli periyotlarla güncelleneceği belirtildi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/28030
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Enstitü İstanbul Covid-19 araştırmalarını yayınladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat