16 Temmuz 2023, Pazar - 10:46

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ziraat Türkiye Kupası’nda Esenler Erokspor tur atladı

Tarih: 30 Ekim 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 68

Ziraat Türkiye Kupası’nın 4. Tur’unda Gençlerbirliği, Esenler Erokspor’la mücadele etti. Maçta 2 -0 skorla Esenler Erokspor galip geldi. Esenler Erokspor bu galibiyetiyle Türkiye Ziraat Kupası 5. Tura çıkma hakkı kazandı.

Ankara takımı Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası’nın 4. Tur’unda Esenler Erokspor’la mücadele etti. Eryaman Stadyumu’nda Burak Şeker’in yönettiği mücadele saat 16.30’da başladı. İlk yarıda Gençlerbirliği, Esenler Erokspor yarı sahasında oynasa da üst üste yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. Atağa geçen Esenler Erokspor ilk yarıda Abdurrahman Kuyucu’nun asistini kullanan Şahin Fıstıkçı ile golü buldu. Çetin geçen maçta Esenler Erokspor oyuncusu Melih Kabasakal ilk sarı kartı gördü. Hakemin 1 dakika uzattığı ilk yarıyı, attığı golle Esenler Erokspor 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya üstün başlayan Esenler Erokspor yarıya başlar başlamaz Burak Akıncı’yı oyundan çıkarıp Bilal Engin’i alarak ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Maçta Esenler Erokspor’un yaptığı faulle serbest vuruş kazanan Gençlerbirliği bu fırsatı da değerlendiremedi. İkinci yarıda Esenler Erokspor, Şahin Fıstıkçı’nın verdiği asisti Abdurrahman Kuyucu şutuyla gole çevirdi. Hücuma geçen Gençlerbirliği bulduğu pozisyonları ikinci yarıda da gole çeviremedi. Maçı ilk ve ikinci yarıda attığı gollerle Esenler Erokspor kazandı. Bu galibiyetle Esenler Erokspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. Tur’a çıkma hakkı kazandı.

 

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/25542
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ziraat Türkiye Kupası’nda Esenler Erokspor tur atladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat