24 Temmuz 2023, Pazartesi - 04:30

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Esin Öngören mezarı başında anıldı

Tarih: 04 Mayıs 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 139

TRT eski spikerlerinden, Mahmut Tali Öngören’in eşi Esin Öngören ölümünün 16’ncı yılında sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Uzun yıllar TRT’de spikerlik yapmış ve ismi İLEF Radyo Atölyesine yaşatılan, İLEF’in eski hocalarından Mahmut Tali Öngören’in eşi ve İletişimliler Vakfı (İLEV) bağışçılarından Esin Öngören, ölümünün 16’ncı yılında mezarı başında anıldı. Bugün saat 13.00’de Cebeci Asri Mezarlığı’nda yapılan anmaya İLEF Dekan Yardımcısı ve İLEV Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Fatih Keskin, gazeteci-yazar Metin Aksoy, Pakize Esin ve Öngören’in yakın dostu Tuncay Tezören katıldı. Keskin, Öngören’in mezarı başında bir konuşma yaptı.

Keskin: “Esin Öngören alanında öncüydü”

Keskin, Esin Öngören ve Mahmut Tali Öngören’le tanışamadığını söyleyerek bugün iletişim alanında yapılan birçok şeyin temelini onların attığını ifade etti. Keskin, “Bize tanıdıkları fırsatlar devam ediyor. Esin Öngören alanında öncüydü, eşini seven, yaşama bağlı bir kişiydi”diyerek İLEF adına teşekkür ettiklerini ve saygılarını ilettiklerini söyledi.

Keskin’in ardından anmaya katılan diğer isimler Öngören’in mezarı başında kendisiyle olan anılarını anlattı. Mezarlık ziyaretinin ardından Mahmut Tali Öngören’in mezarına da karanfil bırakıldı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/18380
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Esin Öngören mezarı başında anıldı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat