26 Temmuz 2023, Çarşamba - 16:11

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Farabi Programına Başvurular Başladı

Tarih: 28 Şubat 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 80

Yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimine olanak sağlayan Farabi Programı için başvurular 26 Şubat-12 Mart 2018 tarihlerinde yapılabilecek.

Ankara Üniversitesi Farabi Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü 2018-2019 dönemi için Farabi başvuru tarihlerini açıkladı. Öğrenci ve öğretim üyelerinin bir veya iki yarıyıl süresince kendi kurumlarının dışında bir üniversitede eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmelerini amaçlayan program için başvurular 26 Şubat-12 Mart 2018 tarihlerinde alınacak. Başvurular Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Farabi Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü’nde yapılacak.

Kontenjanlar Göz Önünde Bulundurulmalı

Programa başvuracak ön lisans ve lisans adaylarının 2,00-4,00 ortalamaya sahip olması gerekirken yüksek lisans veya doktora öğrencileri için 2,50-4,00 ortalama bekleniyor. Alt sınıftan ders alan öğrencilerin bu durumu bildirmeleri istenirken adaylar, imzalanmış protokollerdeki kontenjanları dikkate alınarak tercih yapmaları konusunda uyarılıyor.

Başvuru için 2 adet Aday Öğrenci Başvuru Formu ile Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan ya da ilgili enstitü müdürlüğünden (yüksek lisans ve doktora öğrencileri için) alınmış 2 adet transkript belgesi gerekiyor.

Toplamda 93 üniversite ile Farabi Programı anlaşması olan Ankara Üniversitesi için ayrıntılı bilgiye buradan ulaşılabilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/17343
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Farabi Programına Başvurular Başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat