26 Temmuz 2023, Çarşamba - 14:57

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Fenerbahçe Başkent’ten finale uzandı

Tarih: 15 Nisan 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 57

Efeler Ligi Play Off Yarı Final mücadelesi 2’nci maçında Halkbank ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. İstanbul’daki ilk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe ikinci maçı da 3-1’le kazanarak Efeler Ligi Final etabına yükselen ekip oldu.

Play Off Yarı Final mücadelelerinde Halkbank, Fenerbahçe’yi evinde ağırladı. Başkentli voleybolseverlerin salonu doldurduğu maçta yarı final mücadelesine yakışır bir atmosfer vardı. Halkbank’lı ve Fenerbahçe’li taraftarların bir an bile olsun takımlarını yalnız bırakmadığı mücadelenin kazananı, 3-1’lik skorla Fenerbahçe oldu ve finalde İzmir temsilcisi Arkasspor’un rakibi oldu.

Başkent Voleybol Salonu’nda hızlı başlayan mücadelenin ilk setinde Halkbank, bulduğu etkili blok sayılarıyla ve kaptan Burutay’ın sayı getiren servisleriyle teknik molaya 12-10 üstün gitti. Oyunu bırakmayan ve tribünün yoğun desteğini arkasına alan Fenerbahçe 25-22 setin galibi oldu.

Fenerbahçe’nin etkili oyunuyla başlayan ikinci sette ise Halkbank 11-11 eşitliği yakaladı ama teknik molaya 12-11 Fenerbahçe üstünlüğüyle gidildi. Halkbank istekli oyunuyla mola sonrası maçı bırakmadı ve 17-15 öne geçti. Set sonunu iyi oynayan Fenerbahçe, etkili hücumlarıyla seti 25-23 kazandı ve skoru 2-0’a getirdi.

3-0’lık Halkbank üstünlüğüyle başlayan 3’üncü sette hatalardan doğan karşılıklı sayılar, farkın açılmasına izin vermedi. Halkbank hücum sayılarıyla skoru 14-11’e getirdi. Ev sahibi ekibin skor üstünlüğünü elinde tuttuğu sette Fenerbahçe, 19-19’da eşitliği yakalasa da setin kazananı 25-22’yle Halkbank oldu ve skor 2-1’e geldi.

Üçüncü seti alarak istediği oyunu skora yansıtan Halkbank, dördüncü sete motive başladı, teknik molaya 12-11 Halkbank üstünlüğüyle gidildi. Halkbank’ın yakaladığı üç sayılık serinin ardından skor 14-11’e gelse de Fenerbahçe durumu tekrar berabere getirmeyi bildi. Yine üç sayılık seriyle 19-16 öne geçen Halkbank, Fenerbahçe’yi mola almaya zorladı. Fenerbahçe, molanın ardından istekli oyunuyla yakaladığı beraberliğin ardından 4’üncü seti 25-23 kazanarak 3-1’lik skorla maçın galibi oldu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/22773
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Fenerbahçe Başkent’ten finale uzandı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat