26 Temmuz 2023, Çarşamba - 15:14

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Gazeteciler Cemiyeti’nde gazeteci buluşmaları başlıyor

Tarih: 10 Mayıs 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 111

Gazeteciler Cemiyeti bünyesinde kurulan Basın Evi’nde gazeteci söyleşileri başlıyor. İlki 15 Mayıs’ta yapılacak olan, Basın Evi’nden nasıl yararlanılacağına yönelik bilgileri içeren söyleşi, Demokrasi için Medya / Medya İçin Demokrasi Programı (M4D) ekibi tarafından verilecek.

Gazeteciler Cemiyeti ve Avrupa Birliği ortaklığıyla hazırlanan “Demokrasi için Medya/ Medya için Demokrasi Programı” kapsamında Gazeteciler Cemiyeti’nde kurulan Basın Evi’nde gazeteci buluşmaları başlayacak. Buluşmalarda gazeteciler arasındaki ağın güçlendirilmesi, deneyim paylaşımı ve dayanışma hedefleniyor. 15 Mayıs’ta başlayacak olana buluşmalar 27 Mayıs’ta sona erecek.

M4D program ekibi ile 15 Mayıs saat 18.00’de  “Basın Evi Destek Aracı’na Nasıl Başvuru Yapılır?” söyleşisi yapılacak. Faruk Bildirici ile de 16 Mayıs saat 18.00’de “Türkiye’de Medya Sektöründe Ombudsmanlık Deneyimi” söyleşisi gerçekleşecek. Prof. Dr. Korkmaz Alemdar’ın yürüteceği “Anadolu Ajansı’nın Kuruluşu ve Gelişimi” konulu atölye, 22 Mayıs günü yapılacak. “ABD’de Donald Trump dönemi Yabancı Gazeteci Olmak- Washington Muhabirliği Deneyimi” söyleşisinde ise Cansu Çamlıbel, 23 Mayıs saat 18.00’de deneyimlerini aktaracak. Söyleşilerin sonuncusu ise 27 Mayıs saat 18.00’de Abdurrahman Antakyalı ile “Dijital Çağ Foto Muhabirliğini Nasıl Değiştirdi?” olacak.

Etkinliklere katılım ücretsiz olup, başvuru yapmak zorunludur. Etkinliğe buradan başvurabilirsiniz.

 

Başvuru linki: http://media4democracy.org/

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/23466
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Gazeteciler Cemiyeti’nde gazeteci buluşmaları başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat