16 Temmuz 2023, Pazar - 05:25

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Geleneksel Sonbahar Yemeği, mezunları bir kez daha buluşturdu

Tarih: 13 Kasım 2022

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 252

İletişim Fakültesi Mezunları Vakfı (İLEV) tarafından geleneksel olarak düzenlenen sonbahar buluşması, pandemide verilen iki yıl aranın ardından bir kez daha düzenlendi. Ankara’nın yanı sıra yurt dışından ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen mezunlar, yıllar sonra tekrar bir araya geldi.

Geleneksel Sonbahar Buluşması, BYYO ve İLEF mezunlarını bir kez daha buluşturdu. Pandemi nedeniyle geçen iki senede yapılamayan buluşma, dün 24’üncü kez düzenlendi. Türkiye’nin dört bir yanından ve hatta yurt dışından gelen mezunlar, hem hasret giderdi hem anılarını tazeledi.

Mezunlar, buluşma öncesinde her yıl olduğu gibi Fakülte binasını gezdi. Eğitim gördükleri sıralara tekrar oturan mezunların heyecanı ve mutluluğu dikkat çekti. Geleneksel buluşma yemeği ise bu yıl Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Tesisleri’nde düzenlendi.

Yemekte mezunları selamlayan İLEV Başkanı Ali İnandım, pandemi sebebiyle iki yıldır yapılamayan buluşmaya katılım konusunda yaşadıkları tereddütü gideren bir katılım olduğunu söyledi ve14 Vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi. Genç mezunların ve hatta İLEF öğrencilerinin bayrağı devralmaları gerektiğini vurgulayan İnandım, Fakülte ile de oldukça uyumlu ve iş birliği içinde çalıştıklarını dile getirdi.

İLEV Başkanı Ali İnandım

Gecede, ilk mezunlardan Erdoğan Varol’un babasına ait fotoğraf makinası da açık artırmayla satışa sunuldu. Geliri İLEV’e bağışlanacak olan ve İLEF’te sergilenecek fotoğraf makinesini, 10 bin TL bedelle İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun aldı.

İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdulrezak Altun, İLEV Başkanı Ali İnandım ve Erdoğan Varol

Erdoğan Varol

Yemek esnasında İLEF’i ve Görünüm’ü tanıtan slayt gösterileri de salona kurulan perdelerden sürekli olarak yansıtıldı.

Gecenin sonunda Nurcan Karagöz Herisci ve Belma Güner’e mezuniyetlerinin 50’nci yılı madalyaları takdim edildi ve İLEV pastası kesildi. İLEF emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Oya Tokgöz’ün de katıldığı Sohbahar Buluşması’nda Prof. Dr. Haluk Geray’ın yanı sıra İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Keskin, Dr. Öğr. Üyesi Şafak Dikmen, bazı öğretim elemanları ve İLEF çalışanları ile görevli öğrenciler de vardı.

Uzun yılların ardından birbirlerini gören mezunların neşeli sohbetlerine sahne olan buluşma, eğlenceyle sona erdi.

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/33452
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Geleneksel Sonbahar Yemeği, mezunları bir kez daha buluşturdu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat