4 Mayıs 2024, Cumartesi - 11:44

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Gençlerbirliği fırsat tepti

Tarih: 05 Mayıs 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 75

Spor Toto 1. Lig’in 32. Haftasında Gençlerbirliği evinde Abalı Denizlispor ağırladı. Süper Lige çıkabilmek için önemli olan maçı Denizlispor 3-0 kazandı.

Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında Eryaman Stadı Gençlerbirliği ve Abalı Denizlispor arasındaki şampiyonluk mücadelesine sahne oldu. Hakem Abdulkadir Bitigen’in yönetimindeki zorlu karşılaşma saat 19.30’da başladı. Süper Lig’e çıkma adına önem arz eden maçta Abalı Denizlispor deplasmanda Gençlerbirliği’ni 3-0 mağlup etti.

Süper Lig bileti almak adına çok önemli olan karşılaşma iki takım tribünleri arasındaki dostça tezahüratlarla başladı. Maç Gençlerbirliğinin üst üste ataklarıyla başlasa da karşılaşmanın ilk golü misafir takım adına 16. dakikada Deniz Vural’ın ayağından geldi. Abalı Denizlispor öne geçtikten sonra 2. gol için fırsatlar yakalasa da bu fırsatları gole çeviremeyince ilk yarıyı önde kapattı.

Gençlerbirliği ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da üst üste ataklarla başladı ancak golü bir türlü bulamadı. Ev sahibinin ataklarına bulduğu pozisyonlarla cevap veren Denizlispor 2. golünü 85. dakikada Recep Niyaz kaydetti. 2. golü yedikten sonra oyun disiplininden kopan Gençlerbirliği 90. dakikada Kehinde’nin kaydettiği golün ardından 3-0 geriye düştü. Galip gelse şampiyonluğunu ilan edecek olan Gençlerbirliği, 3-0 kaybetse bile mağlup olduğu Denizlispor’un önünde 1 puan farkla liderliğini sürdürdü. Abalı Denizlispor ise bu galibiyetle Süper Lig’e yükselme adına önemli bir adım atmış oldu.

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/23404
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Gençlerbirliği fırsat tepti

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat