17 Temmuz 2023, Pazartesi - 16:37

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Gençlerbirliği ile Boluspor berabere kaldı

Tarih: 02 Nisan 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 76

Spor Toto 1’inci Lig’in 27’nci haftasındaki Gençlerbirliği – Boluspor arasındaki mücadele 1-1 berabere sonuçlandı.

Spor Toto 1’inci Lig’in 27’inci haftasında Gençlerbirliği ile Boluspor, bugün Ankara Eryaman Stadyumunda karşılaştı. Saat 19.00’da başlayan maç, 1-1 berabere sonuçlandı. Gençlerbirliği oyuncuları sahaya “Anadolu Ajansının 99’uncu kuruluş yıl dönümünü kutlarız” pankartıyla çıktı. Gençlerbirliği taraftarlarından pankarta tepki gelmesinin ardından maç Çağdaş Altay’ın düdüğü ile başladı.

Gençlerbirliği ilk yarıyı tek golle kapattı

Boluspor, karşılaşmadaki ilk ciddi atağını 17’nci dakikada yaptı. Şampiyonluk yarışının iddialı takımlarından Gençlerbirliği, ilk yarı boyunca oyunu Boluspor’un yarı sahasına yıkmayı bildi. Ev sahibi takım, aradığı golü ise 40’ıncı dakikada Alper Uludağ’ın ceza sahası çizgisinin hemen dışından çektiği şutla buldu. İlk yarın uzatmalarında da etkili oyunu sürdüren Gençlerbirliği’nde kaleci Emrullah Şalk, üst üste yaptığı iki kurtarışla kalesinde devleşti. İlk yarı boyunca üç kez sarı kart gösterilirken, kartlardan ikisi Bolusporlu oyunculara çıkarıldı.

Gençlerbirliği tribünlerinden “Hakem, gol gol gol!”

İkinci yarının başlama düdüğüyle beraber Gençlerbirliği’nden Nadir Çiftçi, girdiği ikili mücadele sonucunda ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Takip eden dakikalarda Boluspor, maçtaki ilk oyuncu değişikliğine giden taraf oldu.  Boluspor dan Burak Asan’ın yerine Billal Sebaihi girdi. Çekişmeli geçen ikinci yarıda Boluspor, beraberlik golünü 58’inci dakikada Özgürcan Özgür ile buldu.

Gençlerbirliği’nde Jaílton Paraíba Da Silva’nın ceza sahası içinde bulduğu pozisyonda penaltı beklentisine giren tribünlerden hakemlere tepki yükseldi. Takip eden dakikalarda Boluspor’dan Ümit Kurt ve Da Silva’nın girdiği ikili mücadelede, kırmızı kart gören Da Silva, oyundan çıkınca tribünlerden hakemlere “Hakem, gol gol gol. Bolu çıksın hakem oynasın” tezahüratları geldi. İki takımın da tüm oyuncu değişikliği haklarını kullandığı ikinci devrede, yan hakem 4 dakika uzatma verdi. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlanırken, hakemler sahayı terk ederken de yuhalandı.

Kaynak: Hakem iki tarafa da hata yaptı

Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, hakemlerin tepki çeken maç yönetimi için, “Hakem iki tarafa da hata yaptı ama sonuca etki edecek hatalar değildi. Tabii ki canı yanan taraf biraz daha tepki gösterir ama bunlar bizim hakemlerimiz, bizim oyuncularımız, bizim basınımız” açıklamasında bulundu.

Üzülmez: Böyle önemli maçlarda daha deneyimli hakemlere yer verilmeli

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, ellerinden kaçan galibiyetin ardından kendileri için zor bir gece olduğunu belirterek, “İlk yarıda aslında maçtan önceki söylemlerimde tehlikeli bir takıma karşı oynayacağımızı söylemiştik” dedi. Hakem hatalarına ilişkin ise Üzülmez, hakemin çok genç olduğunu belirterek, “Bu hakemlere şans verilmeli tabii ama böyle önemli maçlarda daha deneyimli hakemlere yer verilebilinir mi? Tabii verilebilir” dedi.

Üzülmez, ayrıca GÖRÜNÜM’ün maç başında açılan pankarta yönelik taraftarın protestosuna ilişkin sorduğu soruya, “Benim düşüncem Gençlerbirliği’ni limana çıkarmaktır. Milliyetçi bir insanım ben. Kim, neyi protesto etti, bilmiyorum. Buna kimler tepki gösteriyorsa onlara sormanız gerek” ifadeleriyle yanıt verdi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/22476
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Gençlerbirliği ile Boluspor berabere kaldı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat