2 Ağustos 2023, Çarşamba - 00:04

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Gençlik Filmleri Festivali pazartesi günü başlıyor

Tarih: 16 Nisan 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 152

Kolektif Sinema tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Uluslararası Gençlik Filmleri Festivali Ankara’da. Festival, pazartesi günü “Abluka” filmi ile açılış yapacak.

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Uluslararası Gençlik Filmleri Festivali’nin Ankara açılışı 18 Nisan Pazartesi günü 17.45’de Abluka filmi ile yapılacak. Odtü U3 Amfisi’nde yapılacak açılışın ardından, Ankaralı sanatseverler birçok eseri izleme fırsatı bulacak. Bu yıl İstanbul, İzmir, Eskişehir gibi 15’in üzerinde ilde ve yanı sıra; Portekiz, Lübnan, Filistin ve Kıbrıs’ta da düzenlenen festivalin teması “yaşam” oldu. Festivalde birçok ödüllü eser gösterilecek.

Ankara’da 7 mekanda 21 oturum

Festival Ankara’da, Orta Doğu ve Teknik Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü, Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü ve Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Altı Üstü Bar, Roxanne Bar ve Ziraat Mühendisleri Odası’nda düzenlenecek 21 oturumda yapılacak. Aralarında Bıyık, Artık Hayallerim Var, Abluka gibi ödüllü eserlerin de bulunduğu birçok film sanatseverlerle buluşacak. Kolektif Sinema tarafından düzenlenen festival, 28 Nisan Perşembe günü Cebeci Kampüsü’nde yapılacak Müslüm Baba’nın Evlatları filminin özel gösterimi ile son bulacak.

Sponsorsuz ve reklamsız düzenlenecek festivalde, film gösterimlerine katılım ücretsiz olacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/10762
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Gençlik Filmleri Festivali pazartesi günü başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat