1 Ağustos 2023, Salı - 17:22

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Gezici Festival İLEF’te atölye çalışması yapacak

Tarih: 02 Aralık 2014

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 188

Gezici Festival ve İletişim Fakültesi (İLEF) işbirliğiyle “Arşiv Görüntülerini Okumak“ başlığında İLEF’te bir atölye çalışması yapılacak.

Gezici Festival kapsamında 3 Aralık Çarşamba günü saat 15.30’da Ahmet Taner Kışlalı Sanat Evi’nde atölye çalışması yapılacak. “Arşiv Görüntülerini Okumak “ başlıklı atölye çalışmasını Amsterdam Eye Film Institute’den sessiz sinema küratörü Elif Rontgen Kaynakçı yapacak. Gezici Festival ve İLEF ortaklığıyla gerçekleşecek olan atölye çalışması herkesin katılımına açık olacak.

Bu sene yirmincisi düzenlenen Gezici Festival Ankara’da 28 Kasım’da başladı. 4 Aralık’ta sona erecek olan festivalin özel bölümlerinden biri  “Osmanlı’dan Manzaralar“. Elif Rontgen Kaynakçı bu festival için, 1896-1922 tarihlerinde çekilen, farklı arşivlerde bulunan filmleri derledi.  “Osmanlı’dan Manzaralar“ başlığı altında derlenen filmler 2 Aralık Salı günü Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde (ÇSM) ücretsiz olarak canlı müzik eşliğinde gösterilecek. Kaynakçı ve akademisyen Nezih Erdoğan izleyicileri bilgilendirecek. Elif R. Kaynakçı ÇSM’den sonra İLEF’te olacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/4823
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Gezici Festival İLEF’te atölye çalışması yapacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat