4 Mayıs 2024, Cumartesi - 19:06

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Gezici Festival videoları İLEF’ten

Tarih: 02 Aralık 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 113

Ankara’dan yola çıkan Gezici Film Festivali’nin video filmleri bu yıl İLEF‘li öğrenciler tarafından çekiliyor.

Ankara’dan 30 Kasım’da yola çıkan 24. Gezici Festival, Büyülü Fener Sineması ve Çankaya Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde 6 Aralık’a kadar gösterimlere devam ediyor. Festivali arşivleyen video çekimleri ise ilk kez bu yıl İLEF‘li öğrenciler tarafından yapılıyor.

İLEF’ten gönüllü bir grup öğrenci 24. Gezici Festival’in Ankara ayağının video çekimlerini yürütüyor. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Alican Özer, Sevinç Tekin ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri Başak Kavaklı, Tuğçe Candemir ve Rümeysa Teksan’dan oluşan ekip, festival için video haber, Türkçe – İngilizce röportaj ve film öncesi söyleşilerinin çekimlerini yapıyor. Çalışmayla ilgili Görünüm’e konuşan Festival Yönetmeni Başak Emre “İLEF’li öğrenciler yoğun emek harcayarak, çok güzel işler çıkardılar ve Gezici Festivale katkı sağladılar. Öğrencilerimize, başta Prof. Dr. Ruken Öztürk olmak üzere İLEF yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Festival ekibinin yayınladığı video haberler:

Video 1: https://bit.ly/2SlJR7F

Video 2: https://bit.ly/2EatIyW

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/20929
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Gezici Festival videoları İLEF’ten

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat