6 Mayıs 2024, Pazartesi - 22:07

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

GÖRÜNÜM’den İLEF’in 50. yılına özel sayfalar

Tarih: 28 Ocak 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 145

Geçtiğimiz yıl İLEF için özel bir anlam taşıyordu. GÖRÜNÜM, 50. yılını kutlayan İLEF’in ulusal ve uluslararası etkinliklerini, ikinci sayfalarından okuyucularına duyurdu.

Türkiye’nin iletişim ekolü İLEF, geçtiğimiz yıl 50. yaşını kutladı. Türkiye’de, alanında üniversite düzeyinde dört yıllık eğitim veren ilk kurum olan İLEF, 50. yılını pek çok ulusal ve uluslararası etkinlikle geride bıraktı. GÖRÜNÜM, 2015 yılında çıkardığı 4 sayıda, İLEF’in bu anlamlı yılına özel “İLEF 50 yaşında” sayfaları oluşturdu. 50. yaşını dolu dolu yaşayan İLEF, ulusal ve uluslararası bilimsel toplantıların yanı sıra sanat etkinliklerine de ev sahipliği yaptı.50 sayfa görünüm mavisi1

Fakülte girişine asılan baykuş figürleriyle başlayan İLEF’in 50. yılı, aralık ayının son günlerine kadar etkinliklerle devam etti. İLEF, Ortadoğu’yu inşa etmek: Medya, İdeoloji ve Kültür, Madunların Medyası, İşçi ve İletişim gibi ulusal ve uluslarası konferanslara ev sahipliği yaptı. İletişim Fakültesi Dekanları Yürütme Kurulu’nun (İLDEK) toplantısı ve mezunlar buluşması İLEF’in ev sahipliğinde gerçekleşti. İLEF, 7 Kasım gecesi düzenlediği, fakültenin eski mezunları ve dekanlarının katıldığı özel resepsiyonla etkinliklerini taçlandırdı. Okuyucular, İLEF’in bu özel yılını GÖRÜNÜM’ün ikinci sayfalarından takip etti.

50 sayfa görünüm mavisi

İLEF 50. yıl özel sayfalarını PDF formatında toplu olarak buradan indirebilirsiniz.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/9916
Yol: Ana sayfa » Yazılar » GÖRÜNÜM’den İLEF’in 50. yılına özel sayfalar

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İneksiz İnek Bayramı sona erdi

Mektebi Mülkiye’nin geleneksel İnek Bayramı bugün tamamlandı. Bayramda öğrencilerin yürüttüğü inek ve gelenekselleşmiş imam duası yoktu.

Kapat