1 Ağustos 2023, Salı - 21:53

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Hacettepe’de habercilik ve gazetecilik paneli

Tarih: 26 Kasım 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 140

Hacettepe Üniversitesi’nde “Yeni Medya Dolayımlı Değişen Dönüşen Habercilik ve Gazetecilik Pratiği” konulu panel düzenlenecek.

Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından “Yeni Medya Dolayımlı Değişen Dönüşen Habercilik ve Gazetecilik Pratiği” üzerine bir panel düzenlenecek. Edebiyat Fakültesi Tuğrul İnal Konferans Salonu’nda 1 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te yapılacak panele, iletişim alanından farklı uzmanlar katılacak.

Yeni medya ve habercilik konuşulacak

Başkent Üniversitesi’nden Doç. Dr. Günseli Bayraktutan’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde, mobil canlı yayın uygulamaları, habercilik ve doğrulama, robot gazetecilik, değişim ve dönüşüm konuları tartışılacak.

“Haber Üretimi ve Tüketim Alanı Olarak Mobil Canlı Yayın Uygulamaları” konusunda Mersin Üniversitesi’nden Dr. Recep Ünal, “İletişim Teknolojisinde Değişim ve Dönüşümün Habere ve Habercilere Etkisi” hakkında Giresun Üniversitesi’nden Dr. Mesut Coşkun, “Robot Gazetecilik” üzerine Gazi Üniversitesi’nden Dr. Bilge Narin, “Kitle Kaynaklı Habercilik ve Doğrulama” konusunda ise  teyit.org’dan Mehmet Atakan Foça konuşmacı olarak katılacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12999
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Hacettepe’de habercilik ve gazetecilik paneli

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat