23 Temmuz 2023, Pazar - 14:10

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

“Hak Temelli Habercilik Yarışması” için başvurular sürüyor

Tarih: 26 Mart 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 116

Hak ihlalleri ve ayrımcılık üzerine yapılmış haberlerin görünürlüğünü arttırmak için Eşitlik Forumu tarafından düzenlenen “Hak Temelli Habercilik Yarışması” başvuruları sürüyor.

Eşitlik Forumu tarafından organize edilen “Hak Temelli Habercilik Yarışması” için başvurular devam ediyor. Yarışmanın geçtiğimiz ay başlayan başvuruları için son tarih 30 Temmuz olarak belirlendi. Çeşitlilik, dahiliyet ve ayrımcılık üzerine hazırlanmış yeni haberlerin katılımını bekleyen yarışmadaki başvuruların arasından 5 tanesi, 3 kişilik bağımsız jüri tarafından seçilecek ve “Ayrımcılıkla Mücadele Ödül Gecesi”nde ödüllerini alacak. Değerlendirmelerin Gökçer Tahincioğlu, Pakrat Estukyan ve Ülkü Doğanay tarafından yapılacağı yarışmada, gazetecilerin hak ihlalleri üzerine yaptıkları haberler için cesaretlendirilmeleri hedefleniyor. Daha önce yayınlanmamış ya da 2018 içinde okurla buluşmuş her haberin değerlendirileceği yarışmanın sonunda seçilecek 5 haber için her bir muhabire 750 Euro destekte bulunulacağı açıklandı.

Ödül gecesinde değerlendirilen haberlerin yanında yine ayrımcılık temasıyla düzenlenen Kısa Film Yarışması ve Grafik Tasarımı Yarışması’nın kazananları da ödüllerine kavuşacak.

Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/22344
Yol: Ana sayfa » Yazılar » “Hak Temelli Habercilik Yarışması” için başvurular sürüyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat