17 Temmuz 2023, Pazartesi - 11:28

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Halkbank Play Off mücadelelerine galibiyetle başladı

Tarih: 30 Mart 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 67

Efeler Ligi Play Off Çeyrek Final Etabı müsabakaları başladı. Yaklaşık 5 bin voleybol sever Ziraat Bankası- Halkbank müsabakasını izlemek üzere Başkent Spor Salonundaydı. TRT Spor’da canlı yayınlanan maçın galibi Halkbank oldu

Efeler Ligi Play Off turunun çeyrek final mücadelesinde Ziraat Bankası ile Halkbank karşılaştı. Başkent Spor Salonu’ndaki maçta ilk sayıları Halkbank buldu. Teknik molaya 12-8 önde giden Halkbank sonraki iki başarılı hücumuyla farkı 6 sayıya çıkarıp Ziraat Bankası’nı mola almaya zorladı. Moladan sonra toparlanan Ziraat Bankası farkı iki sayıya 23-21 kadar indirmeyi başardı. Halkbank iki başarılı hücumuyla 25-21 ilk setin kazananı oldu.

İkinci set 25-16 Halkbank üstünlüğüyle geçildi. Halkbank’ın yaptığı zorunlu oyuncu değişiklikleriyle oyun üstünlüğünü Ziraat Bankası’na devretti. Daha sonra bloklarıyla öne geçen mavi beyazlı başkent ekibi son seti de 25-19 alarak 3-0 maçın galibi oldu. Serinin ikinci maçı 2 Nisan Salı 19.00’da Başkent Spor Salonu’nda oynanacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/22433
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Halkbank Play Off mücadelelerine galibiyetle başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat