17 Temmuz 2023, Pazartesi - 14:41

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Halkbank yarı finalde

Tarih: 02 Nisan 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 56

Efeler Ligi Play-off Çeyrek Final Etabı rövanş mücadelesinde Ziraat Bankası’yla karşılaşan Halkbank, 3-2’lik galibiyetle adını yarı finale yazdırdı.

Efeler Ligi’nde normal sezonun tamamlanmasının ardından başlayan play-off mücadeleleri Halkbank ile Ziraat Bankası arasında bugün oynanan rövanş maçıyla devam etti. Serinin ilk maçını 3-0 kazanan Halkbank, rövanş maçını da 3-2 kazanarak yarı finale yükselen takım oldu.

Başkent Spor Salonunda oynanan mücadelenin ilk seti karşılıklı sayılarla başladı ve dengeli bir oyuna sahne oldu. Farkın açılmadığı sette teknik molaya 12-10 üstünlükle giren Ziraat Bankası, 26-24’lük skorla ilk seti alan taraf oldu.

İkinci set başında mücadeleyi önde götüren taraf Ziraat Bankası oldu. Halkbank’ın farkı azalttığı sette teknik molaya 12-10 Ziraat Bankası üstünlüğüyle girildi. Setin sonuna doğru farkı yakalayan Halkbank, ikinci seti 25-20’lik skorla kazanarak, set skorlarına 1-1’lik eşitliği getirdi ve ilk maçı 3-0 kazandığı için play-off turu yarı final mücadelelerinde oynamayı garantiledi.

Halkbank üstünlüğüyle başlayan üçüncü sette teknik molaya 12-9 Ziraat Bankası üstünlüğüyle gidildi. Teknik mola sonrası skor ve oyun üstünlüğünü elinde tutan Ziraat Bankası, 25-18 üstün tamamladığı setin ardından 2-1 öne geçti.

Farkın açılmadığı dördüncü sette teknik molaya 12-10 Halkbank üstünlüğüyle girildi. Temponun hiç düşmediği seti 25-19’la kazanan Halkbank maçı tie break setine taşıdı.

Uzun rallilere sahne olan ve temponun hiç düşmediği tie break seti, 17-15 Halkbank üstünlüğüyle tamamlandı. Maçı 3-2 kazanan Halkbank ilk maçta aldığı galibiyetle birlikte adını play-off yarı final etabına yazdıran taraf oldu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/22468
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Halkbank yarı finalde

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat