15 Temmuz 2023, Cumartesi - 02:02

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

HİT bölümü proje birincisi ALESTA Ajans oldu

Tarih: 29 Mayıs 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 309

“Halkla İlişkilerde Plan, Uygulama ve Örnek Olaylar” dersi kapsamında 4’üncü sınıf öğrencilerinin LÖSEV için hazırladığı projelerin ödül töreni bugün LÖSEV’de yapıldı.

İLEF’te Prof. Dr. Fatih Keskin tarafından verilen “Halkla İlişkilerde Plan, Uygulama ve Örnek Olaylar” dersi kapsamında, 4’üncü sınıf öğrencilerinin yıl sonu ödevi olarak LÖSEV için hazırladığı halkla ilişkiler projelerinin ödül töreni bugün gerçekleşti. LÖSEV’de saat 15.00’te yapılan törene,  İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Keskin,  Doç. Dr. Aslı Yağmurlu Dara, LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver ve Cosmic Creative’den Filiz Başar katıldı.

Birincilik ödülü, Ajans Alesta’nın oldu

Dokuz farklı ajanstan öğrencilerin hazırladığı projelerde birincilik ödülü, Ajans Alesta’nın oldu, ekibe ödüllerini Dekan Prof. Dr. Abdülrezak Altun verdi. “İyilikapp” isimli projeleriyle ödül alan Ajans Alesta ekibi; Gülşah Çalışkan, M.Emin Akyol, Şeyda Öztürk, Yasin Güneş, M. Ömür Maden ve Şeymanur Yılmaz’dan oluşuyor. İkincilik ödülünü Ajans Babel ise LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver’den aldı. Üçüncülük ödülünü alan Ajans Medyatür’e ise ödüllerini Prof. Dr. Fatih Keskin verdi. Mansiyon ödülünü, hedef kitleye uygunluk kategorisinde Kayın Ajans alırken, yaratıcı fikir kategorisinde ise ödülü Ajans Fama aldı.

Ajans ALESTA

Ajans Babel

Ajans Medyatür

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/23930
Yol: Ana sayfa » Yazılar » HİT bölümü proje birincisi ALESTA Ajans oldu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” başlıyor

Seminerlerin davetli konuşmacısı, ABD Colorado Üniversitesi’ne bağlı Doğal Afetler Araştırma Merkezi’nde görev yapan ve halen Japonya Kyoto Üniversitesi’ne bağlı Afet Önleme Araştırma Enstitüsü’nde konuk araştırmacı olan Prof. Dr. James Goltz.

Kapat