14 Temmuz 2023, Cuma - 16:59

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

“HUZUR” İLEF’te prömiyerini yaptı

Tarih: 28 Şubat 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 312

İLEF öğrencilerinin yazıp yönettiği “Huzur” filmi prömiyerini bugün 18.00’de Mahmut Tali Öngören (MTÖ) Sinema Salonu’nda yaptı. Gösterimin ardından film ekibi izleyicilerin sorularını yanıtladı.

İLEF öğrencilerinden Serdar Direk’in yazıp yönettiği Huzur filmi bugün İLEF’lilerin katılımıyla MTÖ Sinema Salonu’nda prömiyerini yaptı. Gösterimin ardından Sineİlef’ten Tuğçe Kutlu’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Moderatör Kutlu’nun filmin yapım sürecini sorması üzerine Yönetmen Serdar Direk Kasım ayında senaryo üzerine çalışmaya başladıklarını söyleyerek “Film çekimi boyunca ve sonrasındaki hiçbir süreçte acele etmedik. Bu süreçte ufak tefek aksilikler yaşadık ama en nihayetinde böyle bir kalabalığa gösterim yapabilmek çok kıymetli benim için” dedi.

İLEF Film Atölyesi’nin katkılarıyla hazırlanan filmin, yardımcı yönetmenliğini ve müziklerini Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğrencisi Anıl Can Öztürk yaptı. GÖRÜNÜM muhabiri Cengiz Mert Aksekili’nin de başrolünü oynadığı film Ankara Uluslararası Film Festivali’nde ön eleme sürecinde.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/17350
Yol: Ana sayfa » Yazılar » “HUZUR” İLEF’te prömiyerini yaptı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” başlıyor

Seminerlerin davetli konuşmacısı, ABD Colorado Üniversitesi’ne bağlı Doğal Afetler Araştırma Merkezi’nde görev yapan ve halen Japonya Kyoto Üniversitesi’ne bağlı Afet Önleme Araştırma Enstitüsü’nde konuk araştırmacı olan Prof. Dr. James Goltz.

Kapat