17 Temmuz 2023, Pazartesi - 18:32

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLAUM’dan Siyasal İletişim Eğitim Programı

Tarih: 21 Mart 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 115

Ankara Üniversitesi İletişim Araştırmaları ve Uygulama Merkezi’nin (İLAUM) “Yeni Dünyada Siyasal İletişim Yönetimi” eğitim programı, 14 Nisan 2018’de başlıyor.

Ankara Üniversitesi İletişim Araştırmaları ve Uygulama Merkezi’nin (İLAUM) “Yeni Dünyada Siyasal İletişim Yönetimi” eğitim programı, 14 Nisan 2018’de başlıyor. Alanında uzman isimlerin katılacağı eğitimlerde, teori ve uygulama sentezlenerek katılımcıların siyasal iletişim yönetimi konusunda bilgi ve becerilerinin arttırılması hedefleniyor. Program, “Bilgi yoksa zafer rastlantılara kalır, sadece iyi bilgiyle rastlantıları yönetebilirsiniz” sloganıyla özetleniyor. Toplam 33 saat sürecek eğitimde, “politika”, “medya”, “seçmen” kavramlarına dair güncel bilgiler paylaşılacak.

“2019 Seçim Yılı”

Doç. Dr. Melike Aktaş programla ilgili olarak “Siyasetin merkezi Ankara olduğuna ve siyasal iletişimin önemli isimleri de Ankara’da bulunduğuna göre böyle bir program açmak merkezimiz için kaçınılmaz olmuştu” dedi. Doç. Dr. Aktaş, “2019’a giderken önümüzde yerel ve genel seçimler olmak üzere doğru yoğun iletişim çalışmaları gerektiren bir süreç var. Bu süreci bilgi temelli yöneterek sonucu rastlantılara bırakmak istemeyen herkesi bu programa bekliyoruz” dedi.

Başvuruları devam etmekte olan program, Ankara Üniversitesi Beşevler Merkez yerleşkesinde yapılacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/17835
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLAUM’dan Siyasal İletişim Eğitim Programı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat