4 Mayıs 2024, Cumartesi - 17:51

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF Futbol Takımı turnuvayı dördüncü tamamladı

Tarih: 12 Mayıs 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 80

İLEF Futbol Takımı, yarı finalde Hukuk Fakültesi’ne 3-0 mağlup oldu ve 20 fakültenin katıldığı turnuvayı 4. sırada tamamladı.

Ankara Üniversitesi 38. Spor Oyunları kapsamında düzenlenen futbol karşılaşmalarında, bugün oynanan yarı final mücadelesinde İLEF, Hukuk Fakültesi ekibine 3-0 mağlup oldu ve turnuvayı dördüncü sırada bitirdi. 19 Mayıs 1 nolu Dış Saha’da saat 11.00’de yapılan maça, İLEF takımı sakatlıklar sebebiyle birçok oyuncusundan yoksun çıktı.

Karşılaşmanın 31. dakikasında Hukuk Fakültesi ekibi, kazandığı penaltıyı gole çevirerek 1-0 öne geçti. İlk yarının bitimine saniyeler kala ikinci golü atan Hukuk Fakültesi ekibi, soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıya değişikliklerle başlayan İLEF, girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyince 43. dakikada kalesinde üçüncü golü gördü. Kalan dakikalarda gol olmayınca maç, İLEF‘in Hukuk Fakültesi’ne 3-0’lık mağlubiyetiyle sona erdi.

Fotoğraf: Oğuzhan Çalışkan

Fotoğraf: Oğuzhan Çalışkan

Maçın ardından konuşan İLEF Takım Kaptanı Zafer Ancin, maçın başından beri her şeyin ters gittiğini ve şansız olduklarını dile getirdi. Ancin, “Yaklaşık 10 arkadaşımız sakat durumda ve en önemli oyuncularımız bu maça sakatlıkları nedeniyle çıkamadı. Maç içinde yaşanan sakatlıklar da oldu. Elimizden geldiğince mücadele etmeye çalıştık ama buraya kadarmış. İsterdik ki İLEF’in 50. Yılını kupa ve madalyalarla taçlandıralım. Nasip değilmiş. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

İLEF’i 3-0’lık skorla mağlup eden Hukuk Fakültesi ekibi, Perşembe günü Spor Bilimleri Fakültesi ile ikinci yarı final maçına çıkacak. Bu maçın galibi ise finalde Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin rakibi olacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/6871
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF Futbol Takımı turnuvayı dördüncü tamamladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat