16 Temmuz 2023, Pazar - 00:15

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF mezuniyet töreni yarın

Tarih: 15 Haziran 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 248

İLEF 2016-2017 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni,  yarın Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi, Güneş Meydanı’nda yapılacak.

Türkiye’nin alanında 4 yıllık basın yayın eğitimi veren ilk yüksek okulu Ankara Üniversitesi iletişim Fakültesi’nde 49. kez mezuniyet heyecanı yaşanıyor. Kuruluşunun 52. Yıl dönümü kutlayan İLEF‘in bu yılki mezuniyet töreni, Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsü’nde yapılacak. Güneş Meydanı’nda saat 11.00’de başlayacak mezuniyet törenine,  mezunlar ve akademik personelin yanı sıra mezuniyet sevinci yaşayan öğrencilerin aileleri katılacak.

ılef 2017 mezunıyet

Öte yandan, kep ve cübbe için isim yazdırıp fakat henüz alamamış  olanlar, bugün İLEF‘e giderek, kep ve cübbelerini alabilecek.

Geçen yıl düzenlenen 48. mezuniyet töreni, Cebeci Spor Salonu'nda büyük bir çoşku ile kutlanmıştı. (Fotoğraf: Hakan Soner Şener)

Geçen yıl düzenlenen 48. mezuniyet töreni, Cebeci Spor Salonu’nda büyük bir çoşku ile kutlanmıştı. (Fotoğraf: Hakan Soner Şener)

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/14514
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF mezuniyet töreni yarın

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat