29 Temmuz 2023, Cumartesi - 21:59

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF öykü yarışması başladı

Tarih: 25 Nisan 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 406

İLEF Edebiyat Topluluğu öykü yarışması düzenliyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmaya katılımcılar, 11 Mayıs Çarşamba gününe kadar öykülerini gönderebilecek.

İLEF Edebiyat Topluluğu, geçen sene İLEF’in 50. yılı şerefine düzenlediği öykü yarışmasının ikincisini düzenliyor. “İLEF’te her şey farklıdır, hikâyeler bile” diyerek yola çıkan topluluk tüm edebiyatseverleri yarışmaya davet ediyor. Yarışmanın bu seneki jüri üyeliğini Yazar Mahir Ünsal Eriş, Prof. Dr. Funda Şenol Cantek, Prof. Dr. Ülkü Doğanay, Doç. Dr. Sevilay Çelenk ve Yrd. Doç. Dr. Sevgican Yağcı Aksel yapıyor. Katılımcıların öykülerini Word belgesinde Calibri yazı tipiyle ve 12 punto, çift aralık, 2,5 cm sayfa kenar boşluğu bırakarak 5-10 sayfa aralığında yazmaları gerekiyor. Öyküler, mahlas kullanılarak 11 Mayıs Çarşamba gününe kadar oykucubaykuslar@gmail.com mail adresine gönderilecek. Yarışmanın kazananları ise 27 Mayıs Cuma günü 17.00’de MTÖ Sinema Salonu’nda yapılacak tören ile ödüllerini alacak.

Geçtiğimiz yıl birinciliği iki eser paylaştı

Öykü yarışmasının geçen seneki kazananları Meslekte 50. Yıl Onur Günü töreninde açıklanmıştı. Yarışmanın birinciliğini “Kimin Ankara’sı” adlı eserle Gazetecilik Bölümü öğrencisi Murat Mercan ile “Şeker Kız Candy” hikayesiyle Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Serkan Alan paylaşmıştı. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Saniye Temiz “Tütün Tarlası” hikayesiyle ikinci, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü doktora öğrencisi Ece Özdemir ise “Evli Miyiz” hikayesiyle üçüncü olmuştu. Gazetecilik öğrencisi, GÖRÜNÜM Muhabiri Hakan Soner Şener de “Pansiyon Geceleri” adlı öyküsüyle mansiyon ödülünü kazanmıştı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/10996
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF öykü yarışması başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat