22 Temmuz 2023, Cumartesi - 04:48

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF Reklam Atölyesi Yarımca’larını arıyor

Tarih: 23 Ekim 2014

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 272

İLEF Reklam Atölyesi, yeni dönemde yeni çalışma arkadaşlarını arıyor.

İLEF Reklam Atölyesi, Yarımca’ları reklam kampanyası ile birlikte çalışmaya davet ediyor. Reklam Atölyesi, Pazartesi gününden itibaren yaptıkları etkinliklerle fakülte ve Cebeci Kampüsünü renklendirdi. Kampüs içinde çocukluk dönemini hatırlatan figürler kullanan atölye çalışanları, ağaçlara uçurtmalar yerleştirip havuzda kağıttan gemi yüzdürüyor. Fakülte içinde de astıkları afiş ve yazılarla dikkatleri üzerine çeken Reklam Atölyesi, Kulis Kantin girişinde de eski kara tahtaları anımsatan siyah fon ile, ilk okul sırası temalı fotoğraflar çekmeye başladı. Atölye, sosyal paylaşım siteleri üzerinden de #BenAslındaHiçBüyümedim etiketini kullanarak çeşitli paylaşımların yanı sıra çekilen fotoğrafların da paylaşılmasını sağlıyor.

Fotoğraf: Alp Eren Kaya

Fotoğraf: Alp Eren Kaya

Atölye çalışanlarının hazırladığı reklam kampanyası, çalışan öğrencilere kampanya hazırlama tecrübesi olurken renkli kampanya ile de insanları etkileyip atölyeye başvurmalarını sağlıyor. Reklam Atölyesi bünyesinde dört ajans bulunuyor. Bunlar, Bordo, Evreka, İdea ve Metafor. Her ajans bir kampanya hazırlıyor ve kampanyanın yayınlanması için atölyeye sunuyor. Yapılan değerlendirme sonucunda hangi reklam kampanyasının yayınlanacağı belirleniyor. Bu seneki kampanyayı üstlenen ajans ise İdea.

Fotoğraf: Alp Eren Kaya

Fotoğraf: Alp Eren Kaya

Yarımca nedir?

Kendilerini “Üyelerin, usta-çırak ilişkisi içerisinde reklamcılık oynayarak reklamcılığı öğrendiği yer” olarak tanımlayan İLEF Reklam Atölyesi, çalışma arkadaşlarını “Yarımca” olarak adlandırıyor. Atölyede gösterilen yüksek performans ve çalışma sonrasında ise Yarımcalık, “Karıncalık”a yükseliyor. Mezun olan arkadaşlarını da artık fakülteden uçan, çalışmaya hazır “Kanatlı Karınca” olarak adlandırıyorlar.

İLEF Reklam Atölyesi, 17 Kasım Pazartesi gününe kadar Yarımca’larını bekliyor.

Fotoğraf: Alp Eren Kaya

Fotoğraf: Alp Eren Kaya

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/4461
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF Reklam Atölyesi Yarımca’larını arıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat