6 Mayıs 2024, Pazartesi - 22:56

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF reklam yarışmalarından iki ödülle döndü

Tarih: 21 Mayıs 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 148

A Awards Junior Reklam Yarışması’nda İLEF Reklam Atölyesi öğrencilerinin kurduğu Ajans Castor ikinci oldu, Ajans Rubik de “bizz@kampüs’te” parlak fikir yarışmasında başarı belgesi aldı.

İletişim Fakülteleri öğrencilerinin katılabildiği A Awards Junior Yarışması’nda, İLEF Reklam Atölyesi öğrencilerinden Betül Silindir, Meriç Doğukan Özyön, Tamer Kılıç ve Zeynep Sakallıoğlu’nun kurduğu Ajans Castor ve Ege Üniversitesi’nden Ajans Mitakondri ikinci oldu. İkinci olan projeye 5 bin lira para ödülü, kulaklık ve fotoğraf makinesi verildi. Açıkhava Reklamcıları Vakfı’nın düzenlediği yarışmanın birincisi Kadir Has Üniversitesi’nden Beşibiryerde olurken, aynı üniversiteden Grup Hava Açık üçüncü oldu. İLEF Reklam Atölyesi öğrencileri yarışmaya açık hava alanlarının etkinlik alanı olarak kullanımını konu alan proje ile katıldı. Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen ödül töreninde Işın Karaca sahne aldı.

Parlak fikir yarışması “bizz@kampüs”

İLEF‘in ödülle döndüğü bir diğer yarışma ise“bizz@kampüs’te” oldu. Yarışmada Ajans Rubik’in kurucuları Ali Aktürk, Meriç Doğukan Özyön ve Selin Ceviz başarı belgesi aldı. Yıldız Holding’in düzenlediği yarışmada birinciliği Karadeniz Teknik Üniversitesi elde ederken, ikincilik ODTÜ’nün, üçüncülük ise Bilkent Üniversitesi’nin oldu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/11530
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF reklam yarışmalarından iki ödülle döndü

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İneksiz İnek Bayramı sona erdi

Mektebi Mülkiye’nin geleneksel İnek Bayramı bugün tamamlandı. Bayramda öğrencilerin yürüttüğü inek ve gelenekselleşmiş imam duası yoktu.

Kapat