4 Mayıs 2024, Cumartesi - 20:24

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF yeni futbolcularını arıyor

Tarih: 25 Şubat 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 64

Ankara Üniversitesi 39. Spor Oyunları kapsamında düzenlenecek olan futbol turnuvası için İLEF, yeni takım arkadaşlarını arıyor.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen 38. Spor Oyunlarında 70 madalya ve 7 kupa alarak büyük bir başarıya imza atan İLEF, bu yıl da iddiasını sürdürmek devam ettirmek istiyor.  Ankara Üniversitesi 39. Spor Oyunları kapsamında düzenlenecek olan fakülteler arası futbol turnuvası öncesinde, kadrosuna güçlendirmeyi amaçlayan İLEF,  yarın Anıttepe Spor Tesisleri’nde yapacağı seçmelerle yeni takım arkadaşlarını belirleyecek.  İLEF, 20 fakültenin katıldığı geçen yılki turnuvaya yarı finalde veda ederek, dördüncü bitirmişti.  Yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmek isteyen İLEF, seçmeler için bir afiş hazırladı. “İLEF’in sana ihtiyacı var” başlığıyla yayınlanan afişte “rakiplerle değil bizimle, hakemle değil kalbiyle oynayacak, sahanın her bir karesini ağlatacak, takım arkadaşları arıyoruz” mesajı verildi. İLEF Futbol Takımı’nın düzenlediği seçmelere katılmak isteyenler, aşağıda yer alan numaralara ulaşması gerekiyor.

Meriç Özyön: 0554 559 17 92

Burak Binici:  0507 273 35 46

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/10209
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF yeni futbolcularını arıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat