26 Temmuz 2023, Çarşamba - 15:44

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF yeni üniversiteler ile Erasmus+ anlaşması yaptı

Tarih: 11 Ekim 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 41

İLEF’in Erasmus+ öğrenci ve akademik personel hareketliliği kapsamında anlaşma yaptığı üniversite sayısı on dokuza ulaştı.

İLEF Erasmus+ kapsamında yeni eğitim döneminde dört yeni üniversiteyle anlaşma imzaladı. Vilnius University (Litvanya), University of SS. Cyril and Methodiusile (Slovakya), Turiba University (Letonya) ve Europen University of the Atlantic (İspanya) üniversiteleri ile imzalanan anlaşmalarla İLEF‘in anlaşma yaptığı üniversite sayısı on dokuza ulaşmış oldu. Universitate Din Oradea üniveritesi ile de anlaşma yenilendi.

Her dönem ortalama 35 İLEF öğrencisi Erasmus+ kapsamında yurt dışına eğitim almaya gidiyor, farklı ülkelerden öğrenciler de eğitim almak için İLEF’e geliyor. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında İLEF; Hollanda, Letonya, İspanya ve Polonya’dan gelen Erasmus öğrencilerine ev sahipliği yaptı. Bu sene yapılan değişikliklerle  her dönem 10 Erasmus dersi açabilecek duruma gelen İLEF’in artık İngilizce Erasmus sayfası var.

Daha fazla bilgi içim: http://www.erasmus.ankara.edu.tr/

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/15537
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF yeni üniversiteler ile Erasmus+ anlaşması yaptı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat