14 Mayıs 2024, Salı - 01:14

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF yeni yıla erken girdi

Tarih: 26 Aralık 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 333

İLEF, öğretim elemanları ve fakülte çalışanlarının katıldığı kokteylle yeni yılı erken kutladı. Kokteylde eski ve yeni dekan yeni yıl mesajları verdi.

Kuruluşunun ellinci yılını pek çok ulusal ve uluslararası etkinlikle geçiren İLEF, yılbaşı kokteyli ile bu özel yılını taçlandırmış oldu. Ortadoğu, Madunların Medyası konferansları ve İLDEK Yönetim Kurulu toplantısının yanı sıra 50. Yıl Özel Resepsiyonu’nu düzenleyen fakülte paydaşları, 2015’i hep birlikte uğurladı.

2015.12.25 - twitter fotoğrafı, yılbaşı kokteyli (26)

Dekanlık katında dün yapılan yılbaşı kokteylinde öğretim elemanları ve fakülte çalışanları bir araya geldi. Kokteylin ardından eski İLEF Dekanı Prof. Dr. S. Ruken Öztürk ve dün itibariyle Yükseköğretim Kurulu tarafından İLEF Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Abdülrezak Altun, GÖRÜNÜM’e yeni yıl mesajları verdi.

Prof. Dr. Ruken Öztürk: “2016’nın barış ve huzur dolu bir yıl istiyorum. Son üç yılımız çok zor geçti, huzura ihtiyacımız var. Birçok açıdan kötü bir yıldı 2015, o yüzden 2016 her yönüyle iyi gelsin. Barış, huzur, sağlık getirsin hepimize. Biraz da mücadele için güç getirsin. Kişisel tarihimin, 1980’den sonra, en kötü yılıydı… Çok sevdiğimiz insanı kaybettik, Ankara katliamı oldu. 2016’nın daha iyi olacağına inanıyorum.”

İLEF yeni yıla erken girdi (S. Ruken Öztürk - Abdülrezak Altun)

Prof. Dr. Öztürk ve Prof. Dr. Altun

Prof. Dr. Abdülrezak Altun: Bu yeni yıl muhabbeti her sene bizi hüsrana uğratıyor; çünkü sürekli olarak iyi şeyler diliyoruz ama gelen gideni aratıyor zaman zaman. Umarım 2016 öyle çıkmaz. Aslında her şeyin düzgün işlediği, fakülte açısından özellikle, çok fazla problemle uğraşmadığımız, işlerimizi daha basit hallettiğimiz, bütün enerjimizi akademik çalışmalara, derslere verebildiğimiz bir yıl olmasını öncelikle diliyorum. Hep beraber, hocalar, idari görevli arkadaşlarımız ve öğrenciler olarak bunun ayarında hareket edersek çok daha keyifli bir iletişim fakültesi oluşturabileceğimizi düşünüyorum. Herkese iyi yıllar.”

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/9682
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF yeni yıla erken girdi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Gazetecinin işi nedir?” sorusuna yeni bir yanıt: İnsan Hakları Işığında Gazetecinin İşi

Gazetecilik mesleğine insan hakları odağında yeni bir sorgulama getiren Elif N. Hamidi’nin ilk kitabı “İnsan Hakları Işığında Gazetecinin İşi” Türkiye Felsefe Kurumu Yayınlarından çıktı.

Kapat