26 Temmuz 2023, Çarşamba - 21:43

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF’li öğrenciden Aziz Yıldırım taklidi

Tarih: 19 Nisan 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 433

İLEF öğrencisi Enes Erkoç, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım taklidiyle, sosyal medyada yaklaşık 100 bin kişi tarafından izlendi.

Taklit dünyası her geçen gün yeni yetenekler kazanırken bunun bir örneği de İLEF’te yaşanıyor. İLEF, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Enes Erkoç, yaptığı Aziz Yıldırım taklidiyle sosyal medyada yaklaşık 100 bin kez izlenme başarısı gösterdi.  Aziz Yıldırım’ın yanı sıra spor yazarı Hıncal Uluç, Kurtlar Vadisi dizisi karakteri İskender Büyük, şarkıcı Nihat Doğan, Adnan Oktar gibi isimleri başarıyla taklit eden İLEF öğrencisi Erkoç, çizgi film ve oyun karakterlerinin seslerini taklit etmekte de oldukça yetenekli.

Aziz Yıldırım ağzından telefon şakaları

Açmış olduğu Youtube kanalından taklitlerini yayınlanan Enes Erkoç, şu ana kadar iki video yayınladı. İlk videosunda birçok ünlüyü taklit eden Erkoç, 100 bine yakın izlenme başarısı yakaladı. İkinci videosunda ise Aziz Yıldırım’ı konu alan Erkoç, Aziz Yıldırım’ın taklidini son 3-4 senedir yaptığını ve takım tutmadığını belirtti. Aziz Yıldırım’ın tavırlarını beğendiğini kaydeden İLEF öğrencisi Erkoç, 7 yaşından itibaren taklitler yaptığını söyleyerek şunları belirtti:“İlk çalışarak yaptığım taklit Aziz Yıldırım’dı. Çevremden de olumlu tepkiler aldım.  Bazı arkadaşlara Aziz Yıldırım’ın ağzından telefon şakaları da yaptık. Farklı karakterlerle taklit yapmaya devam edeceğim.”

Aynı zamanda İLEF Radyo Atölyesi öğrencisi olan Erkoç, seslendirme ve dublaj alanında çalışmalarını sürdürmeyi planlıyor.

Aziz Yıldırım’dan derbi sonrası şok iddialar isimli kısa filmin yönetmenliğini İLEF öğrencisi Özgür Mercan yaparken oyuncu kadrosunda İLEF öğrencilerinden şu isimler yer aldı:

Aziz Yıldırım: Enes Erkoç

Danışman: Veysel Fidan

Koruma 1: Burak Binici

Koruma 2: Burak Atik

Muhabir 1: Emre Keklik

Muhabir 2: Yağmur Yalçın

Erkoç’un sosyal medyada 100 bine yakın izlenen taklit videosu:

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/10865
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF’li öğrenciden Aziz Yıldırım taklidi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat