27 Temmuz 2023, Perşembe - 09:32

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF’li öğrenciler ödülle döndü

Tarih: 13 Mayıs 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 211

İLEF‘li öğrenciler Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından düzenlenen yarışmada ödül aldı. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’nin verildiği yarışmada “Herkes İçin Kampüs” projesiyle Genç İletişimciler ödülüne layık görüldü.

TÜHİD’in 17’ncisini bu yıl düzenlediği Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri töreni 10 Mayıs’ta İstanbul’da yapıldı. Medya profesyonellerinin, iş dünyasından isimlerin ve genç iletişimcilerin katıldığı törende 34 kategoride ödül verdi. Bu kategorilerin yanında İletişimci Betül Mardin ve TÜHİD’in kurucusu Prof. Dr. Alaeddin Asna adına verilen özel ödüller de sahiplerini buldu.

Her yıl belirlenen tema çerçevesinde yapılan projelerin ödül aldığı törende bu sene tema “toplumsal ayrımcılığa hayır” oldu. İLEF Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri, engelliler için tasarladıkları “Herkes İçin Kampüs” projesiyle Genç İletişimciler ödülünü aldı. Yunus Emre Turhan, Özge Gülay ve Tunahan Karaman’ın çalışmalarıyla üç ayda tamamlanan proje ile öğrenciler, engelli ayrımcılığı konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Engelli ayrımcılığını toplumun her kesiminin objektif bir şekilde yaklaşabileceği bir konu olması nedeniyle seçtiklerini söyleyen öğrenciler, projelerini öncelikle Cebeci Yerleşkesinde hayata geçirmeyi hedefliyor. Öğrenciler projenin kampüste başarılı bir şekilde uygulanabilmesi durumunda bunun başka kampüsler ve üniversiteler için örnek oluşturmasını bekliyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/18586
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF’li öğrenciler ödülle döndü

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat