1 Ağustos 2023, Salı - 21:52

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF’li öğrencilerden Uçan Süpürge ziyareti

Tarih: 26 Ekim 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 148

İLEF’te Prof. Dr. Mine Gencel Bek tarafından okutulan Media and Technology in Civic Advocacy dersi kapsamında Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği ziyaret edildi.

Prof. Dr. Mine Gencel Bek tarafından seçmeli ders olarak İLEF öğrencilerine okutulan Media and Technology in Civic Advocacy dersi kapsamında bu hafta Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği ziyaret edildi. Dün 13.30’da derneğin Kavaklıdere’deki ofisine yapılan ziyarete Prof. Dr. Mine Gencel Bek, ders asistanı Arş. Gör. Esin Aygün ile beraber 11 öğrenci katıldı.

img_3233

Öğrencileri Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selen Doğan karşıladı. Doğan, öğrencilere derneğin tarihine ilişkin bilgiler verdi. Derneğin yaklaşık 20 yıllık bir geçmişi olduğunu söyleyen Doğan, sayısız etkinliğe imza attıklarını, bunlar arasında ise en bilinenin Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali olduğunu kaydetti. Uçan Süpürge’nin diğer kadın dernek ve platformlarından farkını kurumsallık ve güven ilişkisi olarak açıklayan Doğan, “Dernek çalışanları sabah ve akşam belli saatlerde gelip çıkarlar. Maaşlı ve sigortalı çalışırlar. Derneğin 20 yıla dayanan geçmişi ve az çok yaptığı işlerdeki niyeti belli olduğundan kurumlar ve şirketler bize güveniyor” dedi. Derneğin beklentilerini belirten Selen Doğan, stajyerlik imkanı olduğunu ve dernekte staj yapanların gerek belgeyle gerek de yaptıkları işlerle kendilerine katkı sağladığını ifade etti.

Festivalin teması: “20”

Gelen bir soru üzerine bu yılki film festivalinin temasını açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı Selen Doğan, “Bu yıl etkinliğin 20. Yılı olduğu için bir değişiklik olmazsa temamız ’20’ olacak” diye konuştu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12636
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF’li öğrencilerden Uçan Süpürge ziyareti

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat