22 Temmuz 2023, Cumartesi - 00:28

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF’li sporcular sahaya çıkıyor

Tarih: 22 Kasım 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 193

Ankara Üniversitesi 39. Spor Oyunları bu hafta başlıyor. Geçen yılki spor oyunlarında 7 kupa ve 70 madalya alma başarısını gösteren İLEF’in amacı tüm branşlarda derece elde etmek.

Ankara Üniversitesi 39. Spor Oyunları bu hafta başlıyor. Fakültelerin ve meslek yüksekokullarının katıldığı her yıl geleneksel olarak düzenlenen spor oyunlarında İLEF, geçen sene 7 kupa ve 70 madalya alarak rakiplerine açık ara fark atmıştı. İLEF’in bu yılki hedefi ise tüm branşlarda derece elde etmek.

Basketbol, hentbol ve voleybol maçlarıyla başlayacak 39. Spor Oyunları kapsamında, İLEF’li sporcular hafta başından itibaren farklı branşta üç maça çıkacak. Karşılaşmalar, Cebeci Spor Salonu’nda saat 13.00’te yapılacak.

İLEF Erkek Basketbol Takımı, ilk maçını 23 Kasım Pazartesi günü Diş Hekimliği Fakültesi ile oynayacak. İLEF Erkek Voleybol Takımı ise 24 Kasım Salı günü ilk rakibi Ziraat Fakültesi ile karşılaşacak. İLEF Kadın Voleybol Takımı da ilk maçında Diş Hekimliği Fakültesi ile 26 Ekim Perşembe günü karşı karşıya gelecek.

Geçen yıl düzenlenen 38. Spor Oyunları’nın hentbol turnuvasında üçüncü olarak İLEF tarihinde bir ilke imza atan İLEF Hentbol Takımı, 9 Aralık Çarşamba günü saat 13.00’da Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi ekibi ile kozlarını paylaşacak.

Geçen yıl düzenlenen spor oyunlarında tüm dallara katılan tek fakülte olma özelliğiyle dikkat çeken İLEF; atletizm, badminton, basketbol, futbol, güreş, hentbol, masa tenisi, tenis, voleybol ve yüzme kategorilerinde başarı göstermiş,  atletizm, güreş ve badminton turnuvalarında takım bazında birinci olmuştu.

İLEF'li sporcular 38. Spor Oyunları'ndan sonra madalya ve başarı belgelerini özel bir törenle almıştı.

İLEF‘li sporcular 38. Spor Oyunları’ndan sonra madalya ve başarı belgelerini özel bir törenle almıştı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/8971
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF’li sporcular sahaya çıkıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat