2 Ağustos 2023, Çarşamba - 00:11

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF’te Zihin Haritalama ile Akademik Çalışma Atölyesi yapılacak

Tarih: 18 Mayıs 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 76

İLEF’te Zihin Haritalama ile Akademik Çalışma Atölyesi düzenleniyor. Atölyenin moderatörlüğünü Arş. Gör. Dr. Bilge Narin yapacak.

İLEF bilgisayar laboratuvarında Zihin Haritalama ile Akademik Çalışma Atölyesi yapılacak. Moderatörlüğünü Arş. Gör. Dr. Bilge Narin’in yapacağı etkinlik 25 Mayıs Çarşamba günü 14.00’te başlayacak. Katılımcı sayısı 35 kişi olarak belirlenen atölyeye katılmak isteyenlerin bilgisayar laboratuvarı sorumlusu Kemal Cenk’e başvurularını iletmesi gerekiyor. Atölyeye başvurular 20 Mayıs’ta sona erecek.

Arş. Gör.Dr. Bilge Narin kimdir?

Arş. Gör. Dr. Bilge Narin

Arş. Gör. Dr. Bilge Narin

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi mezunu olan Narin, Doktora ve yüksek lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik Anabilim Dalı’nda tamamladı.  Narin Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Politikası Çalışmaları programında ikinci yüksek lisans eğitimine devam ediyor. Bilge Narin Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünde Arş. Gör. olarak çalışmaktadır.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/11516
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF’te Zihin Haritalama ile Akademik Çalışma Atölyesi yapılacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat