1 Ağustos 2023, Salı - 23:59

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF’te Çocuklar İçin Barış konuşulacak

Tarih: 23 Nisan 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 135

Çocuk Hakları ve Medya Topluluğu tarafından “Çocuklar İçin Barış Hemen Şimdi Girişimi ve İzlenimleri” paneli ATK Sanatevi’nde düzenlenecek.

Çocuk Hakları ve Medya Topluluğu tarafından “Çocuklar İçin Barış Hemen Şimdi Girişimi ve İzlenimleri” başlıklı bir panel yapılacak. Panel, ATK Sanatevi’nde 27 Nisan Çarşamba günü 13.30’da başlayacak. Etkinlikte Gündem Çocuk Derneği’nden Ezgi Koman “Cizre’de Çocuk Olmak”, Türk Psikologları Derneği’nden Ceylan Nur Akgün “Çocuklar İçin Savaşın Psikolojisi”, Halkevleri Eğitim Hakkı Meclisi’nden Betül Öztürk ise “Savaşın Eğitime Olan Etkisinin Batı’daki Yansımaları” konusunda konuşacak.

Çocuklar İçin Barış Hemen Şimdi Girişimi nedir?

Her çocuğun, barış içerisinde yaşaması için çocukların yararına bütüncül bir dönüşümü savunan çocuk hakları aktivistlerinden oluşan Çocuklar İçin Barış Hemen Girişimi; Çocuk ve insan hakları örgütleri, sendikalar, meslek örgütleri, akademisyenler, sanatçılar, milletvekilleri, gazeteciler, kadın ve LGBTİ örgütleri, öğrenciler, sivil inisiyatifler, siyasi parti ve oluşumlardan meydana geliyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/10947
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF’te Çocuklar İçin Barış konuşulacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat