17 Temmuz 2023, Pazartesi - 11:28

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF’ten ANKA ve KRT’ye ziyaret

Tarih: 30 Temmuz 2021

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 246

ANKA Haber Ajansı ve KRT TV yöneticileri İLEF hocalarını ağırladı.

İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Keskin ile Gazetecilik Bölümü öğretim elemanı ve Görünüm Genel Yayın Yönetmeni Dr. Gökhan Bulut, ANKA Haber Ajansı ve KRT TV’yi ziyaret etti. GÜNEŞİM Medya Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fırat Atabaş, ANKA Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Göksel Bozkurt ve KRT TV İzleyici Temsilcisi Ali Berber’le görüşen İLEF akademisyenleri,  haber merkezini ve stüdyoları da gezerek çalışmalar ve kullanılan teknolojiyle ilgili bilgi aldı.

Medya ve gazeteciliğin bugünkü durumu ve geleceğine ilişkin konuların da konuşulduğu sohbette, ANKA ve KRT’nin medya sektöründeki önemine de dikkat çekildi. Pek çok İLEF mezununun çalıştığı ANKA ve KRT’ye yapılan ziyarette İLEF ve Görünüm’ün gazetecilik alanına nitelikli mezunlar kazandırmaya devam ettiği de vurgulandı.

 

ANKA Genel Yayın Yönetmeni Göksel Bozkurt ve İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun

 

Soldan sağa: Prof. Dr. Fatih Keskin, Alican Özer, Ali Fırat Atabaş, Dr. Gökhan Bulut

 

KRT TV İzleyici Temsilcisi Ali Berber, GreenBox stüdyosunu tanıtıyor.

 

İLEF Dekanı Prof. Dr. Albdülrezak Altun ve İLEF Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Keskin, gazetecilerle de bir süre sohbet etti. (en sağda: ANKA çalışanı gazeteci Soner Arıkanoğlu).

 

ANKA Haber Ajansı bürosu.

 

Soldan sağa: Prof. Dr. Fatih Keskin, ANKA Yazı İşleri Müdürü Mansur Çelik, GÜNEŞİM Medya Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fırat Atabaş, Prof. Dr. Abdülrezak Altun, ANKA Genel Yayın Yönetmeni Göksel Bozkurt, KRT TV İzleyici Temsilcisi Ali Berber, İLEV Y. Yönetim Kurulu Üyesi Alican Özer, Dr. Gökhan Bulut.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/30677
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF’ten ANKA ve KRT’ye ziyaret

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat