17 Temmuz 2023, Pazartesi - 17:58

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEV bursuna başvurular başladı

Tarih: 14 Eylül 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 171

İletişimliler Vakfı (İLEV) bursları için başvurular başladı. İLEF‘te okuyan 10 lisans öğrencisine ayda 250 TL karşılıksız burs verilecek.

İletişimliler Vakfı (İLEV) tarafından, 1996’dan beri her yıl düzenli olarak verilen burslar için başvurular başladı. Önümüzdeki akademik yıl için İLEF‘te okuyan 10 lisans öğrencisine ayda 250 TL karşılıksız burs verilecek. Burs şartlarına uygun olan adayların, İLEF Mezunları Vakfı başkanlığına hitaben el yazısı ile yazılmış maddi durumu ve yaşam koşullarını içeren en az bir sayfalık başvuru yazısıyla birlikte transkriptlerini, İLEF Öğrenci İşleri’ne teslim etmeleri gerekiyor.

8 ay süreyle verilecek olan bursun son başvuru tarihi 12 Ekim Cuma. Başvuran adaylarla yapılacak mülakat bilgileri ise ayrıca duyurulacak.

Kimler başvurabilir?

Burs başvurusunda bulunacak öğrencilerin Genel Akademik Başarı Ortalamasının (GABNO) en az 2,50 olması; İLEF’in ikinci, üçüncü ya da dördüncü sınıfta öğrenim görmesi ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/19304
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEV bursuna başvurular başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat