23 Nisan 2024, Salı - 07:59

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEV Genel Kurulu tamamlandı: Tüm mezunlara üyelik yolu açıldı

Tarih: 24 Mart 2024

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 133

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Vakfı (İLEV) 20’nci Olağan Kurulu bugün yapıldı. Önümüzdeki iki yıl boyunca görev yapacak kurul üyelerinin belirlendiği toplantıda, yönetim kuruluna tüm SBF BYYO ve İLEF mezunlarını başvurmaları halinde Vakıf üyeliğine kabul etme yetkisi verildi. Yapılan seçimlerde yeni dönemin kurul üyeleri belirlendi. Vakıf Başkanı Ali İnandım, yeni yönetimde tekrar görev aldı.

İLEV 20’nci Olağan Genel Kurulu bugün Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde bulunan Ahmet Taner Kışlalı Sanat Evi’nde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından belirlenen Divan Kurulu, Yılmaz İçöz, Buğu Begüm Başar, Abdulrezzak Oral ve Levent Şumnulu’dan oluştu.

İLEV Başkanı Ali İnandım, sona eren dönemin çalışma raporunu sundu. İnandım, Vakfın geride kalan iki yıl boyunca 10 öğrenciye burs vermeye devam ettiğini, 6 Şubat depremlerinin ardından depremden etkilenen 11 öğrenciye daha üç ay boyunca maddi destekte bulunduklarını ve ayrıca Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD)’na bağış yapıldığını aktardı. Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için düzenlenen etkinliklerden de bahseden İnandım, İLEF’in çeşitli taleplerinin de karşılandığını belirtti.

İLEV Başkanı Ali İnandım

İnandım’ın sunumunun ardından sırasıyla çalışma raporu, bilanço ve gelir gider tablosu ile denetim kurulu raporları ayrı ayrı oylanarak oy birliği ile aklandı.

Yönetim kurulu üyeliğe kabul için yetkilendirildi                                  

Genel Kurul’a katılan pek çok üye, Vakıf üyeliği şartının değiştirilerek tüm mezunların üye olmasının kolaylaştırılması talebini dile getirdi. Uzun süredir böyle bir talebin olduğunu belirten Divan Kurulu Başkanı İçöz, Genel Kurul’un seçilecek yönetim kuruluna, başvuru halinde üyeliğe kabul etme yetkisinin verilebileceğini ifade etti. Bu düzenlemeyi içeren sözlü önerge oy birliğiyle kabul edilerek tüm Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu (BYYO) ve İLEF mezunlarının Vakıf’a üye olmasının yolu açılmış oldu.

Genel Kurul’da söz alan üyelerin büyük çoğunluğu, mezunların ve öğrencilerin Vakıf’a ilgisinin ve birbiri arasındaki ilişkinin artırılması için yapılabilecekler konusunda önerilerini dile getirdi.

Divan Kurulu soldan sağa: Levent Şumnulu, Abdulrezzak Oral, Yılmaz İçöz, Buğu Begüm Başar

Ali İnandım tekrar seçildi

Yapılan seçimlerin sonucunda, doğal üye olan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatih Keskin ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Engin Sarı’nın yanı sıra yeni dönemde görev alacak kurul üyeleri belirledi. Toplam yedi kişiden oluşan yönetim kurulunda dört üye değişirken önceki dönem Vakıf Başkanı Ali İnandım’ın tekrar görev aldığı kurul üyeleri şu isimlerden oluştu:

 

Yönetim Kurulu (Asıl):

Ali İnandım

Aykut Çıngır

Cahit Seymen

Engin Sarı

Fatih Keskin

Jale Peneklioğlu

Songül Yakışan

 

Yönetim Kurulu (Yedek):

Süleyman Çil

Güven Göktaş

Türkay Koç

Alpaslan İpek

A.Rezzak Oral

Ahmet Rasim Kalaycı

Yüksel Işık

 

Denetim Kurulu (Asıl):

Filiz İpek

Gökhan Bulut

Naz Akman

 

Denetim Yedek Üye (Yedek):

Buğu Begüm Başar

Canan Özgür

Levent Şumnulu

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/37651
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEV Genel Kurulu tamamlandı: Tüm mezunlara üyelik yolu açıldı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kadına şiddet davasında karar: 14 yıl 2 ay hapis cezası

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencisi ve okulun Ülkü Ocakları sorumlusu Necip Mert Yalçın, ayrıldığı kadın E.M’yi beş yerinden bıçaklayarak ağır bir şekilde yaraladığı ve nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs suçundan yargılandığı davada 14 yıl 2 ay hapis cezası aldı.

Kapat