1 Ağustos 2023, Salı - 21:49

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEV görüşmelerine devam ediyor

Tarih: 13 Haziran 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 115

İletişimliler Vakfı, Ankara Reklamcılar Derneği ve Türkiye Spor Yazarları Derneği ile farklı zamanlarda iki toplantı yaptı. Toplantılarda mezunların istihdam olanaklarıyla öğrencilere burs olanakları konuşuldu.

İletişimliler Vakfı (İLEV) ile Ankara Reklamcılar Derneği (ARD), aralarındaki işbirliğini güçlendirmek için cuma günü İLEF toplantı salonunda bir araya geldi. İLEV Başkanı Belma Güner Dolu, İLEV Saymanı ve İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun, İLEV üyeleri Alparslan İpek, Nurcan Karagöz Herischi ve Mehmet İhsan Doğan ile Ankara Reklamcılar Derneği Başkanı Fatih Cebeci’nin görüşmesinde, mezun olan öğrencilerin istihdamı, öğrencilere burs verilme olanakları, üniversite ile sektör arasındaki işbirliği konuşuldu.

Fotoğraf: Burak Demir

Fotoğraf: Burak Demir

Görüşmenin açılış konuşmasını Prof. Dr. Altun yaptı. İşbirliğinin önemine değinen Altun, “Gelecek için tohumlar atıyoruz” şeklinde konuşmaya devam etti. “İyi okul”u “mezunlarının istihdamını sağlayan okul” olarak niteleyen Altun’dan sonra sözü ARD Başkanı Fatih Cebeci aldı. Çeşitli üniversitelerdeki reklamcılık atölyelerinden bahseden Cebeci, ilgili atölyelerin benzerinin ARD – İLEF ortaklığıyla da yapılabileceğini dile getirdi. Cebeci, bu tür atölyeler için modüllerin oluşturması gerektiğine değinerek, İLEF’in bu noktada devreye girebileceğini söyledi.

İLEV’den TSYD’ye ziyaret

İLEV geçtiğimiz hafta da Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’ni ziyaret etti. İLEV Başkanı Belma Güner Dolu ve beraberindeki heyete İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun da eşlik etti. TSYD Ankara Şube Başkanı Kerem Öncel ve yönetimini ziyaret eden İLEV üyeleri, Türkiye’deki ve Ankara’daki spor gazeteciliği, iletişim fakültesi mezunlarının istihdam olanakları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda ayrıca ARD ile İLEV arasındaki işbirliğinin artacağı belirtildi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/11707
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEV görüşmelerine devam ediyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat