17 Temmuz 2023, Pazartesi - 14:41

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İMO Ankara’dan edebiyat paneli ve Oğuz Atay ödülleri

Tarih: 18 Aralık 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 115

İMO Ankara Şubesi, İnşaat Mühendisliği Haftası etkinlikleri kapsamında bu akşam “Edebiyatla Kavga” başlıklı bir panel düzenliyor. Panelin yanı sıra Oğuz Atay Fotoğraf ve Öykü Yarışmasının sonuçları da açıklanacak.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Ankara Şubesi’nin kuruluşunun 63. yılını kutladığı bu yılki İnşaat Mühendisliği Haftası etkinlikleri kapsamında edebiyat paneli ve fotoğraf sergisi düzenleniyor.

İMO’nun Oğuz Atay’ın “Tutunamayanlar” isimli kitabında geçen “Hayatın Koordinatları” başlığıyla düzenlediği öykü ve fotoğraf yarışmasının sonuçları da bugün açıklanıyor. Dereceye giren öykü ve fotoğrafların sunulacağı sergi, bugün 19.00’da İMO Kongre ve Kültür Merkezi’nde açılacak.

Serginin açılışının ardından ise yazar Arzu Eylem, yazar Özgür Mutlu ve BirGün kitap eki editörü Doğuş Sarpkaya’nın konuşmacı olduğu “Edebiyatla Kavga” başlıklı bir de söyleşi düzenleniyor. Söyleşi, İMO KKM’de 19.45’te başlayacak.

İMO‘nun 28 Aralık’a kadar sürecek etkinliklerine katılım ücretsiz. Etkinlik takvimine ve detaylı bilgiye şu adresten ulaşılabilir:

http://ankara.imo.org.tr/genel/bizden_detay.php?kod=22616&tipi=1&sube=3

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/16580
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İMO Ankara’dan edebiyat paneli ve Oğuz Atay ödülleri

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat