19 Temmuz 2023, Çarşamba - 04:45

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İnek Bayramı coşkuyla sona erdi

Tarih: 03 Mayıs 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 278

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi (SBF) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İnek Bayramı’nda ikinci gün bölüm fermanlarıyla başladı, çamurların okunmasının ardından Yaşar konseriyle son buldu.

SBF tarafından geleneksel olarak düzenlenen İnek Bayramı’nın ikinci günü gerçekleşti. İlk olarak İşletme bölümü ardından Uluslararası İlişkiler bölümü fermanlarını okudular. Etkinliğe ilk güne göre daha az öğrenci katıldı ve bölümler arasındaki ufak gerginliklerin dışında etkinlik daha sakin geçti.

Fotoğraf: Melike Pala

Uluslararası İlişkiler bölümünün fermanındaki bir cümleye tepki gösteren Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü ile aralarında sözlü bir tartışma çıktı ve tarafların arası kısa süreliğine gerildi. Yaşanan gerginliğin ardından devam eden etkinlikte Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü fermanı okundu. Bu fermanın okunması sırasında Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencileri tekrar tepki gösterip etkinlik alanını terk ettiler. Fermanların ardından çamurların okunmasına geçildi.

Fotoğraf: Cansu Timur

İkinci günün sonunda Yaşar sahne aldı. Sahnede SBF Dekanı Prof. Dr. Orhan Çelik’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Yaşar,“ 22 yıldır profesyonel olarak şarkı söylüyorum ama kariyerimde ilk defa Ankara Üniversitesi’nde konser veriyorum. Bu okuldan birçok önemli insan çıktı ve ben şimdi mezun olup gelecekte önemli yerlere gelecek gençlerin gözlerinin içine bakarak şarkı söylüyorum, bundan dolayı çok mutluyum” Yaşar konseriyle birlikte bu seneki İnek Bayramı son bulmuş oldu.

Fotoğraf: Hakan Çevik

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/23365
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İnek Bayramı coşkuyla sona erdi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat