14 Temmuz 2023, Cuma - 21:15

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İnek Bayramı geleneğine devam

Tarih: 22 Nisan 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 1.125

Cebeci Kampüsü’nde son günlerde dolaşan “İnek Bayramı kutlanmayacak” söylentilerin üzerine SBF Festival Komitesi Eşbaşkanı İlksen Rual Kargın GÖRÜNÜM’e konuştu: “İnek Bayramı bu yıl da kutlanacak.”

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin gelenekselleşen İnek Bayramı kutlamalarının bu yıl yapılmayacağına dair söylentiler bir süredir Cebeci Kampüsü’nde dolaşıyor. Dedikodular arasında en çok duyulanlar ise “üniversite yönetiminin kutlamaları istememesiyle İnek Bayramı’nın iptal edildiği” ve “konser yapılmayacağı” yönünde.

İnek Bayramı kutlamalarını düzenleyen SBF Festival Komitesi Eş başkanı İlksen Rual Kargın GÖRÜNÜM’e konuştu. Öğrencilere dedikodulara kulak asmamalarını öneren Kargın, “İnek Bayramı bu yıl da kutlanacak. Organizasyon çalışmalarımız son hız devam ediyor. İdari ya da farklı dışsal hiçbir baskı yok” dedi.

Öğrenciler 2006’da kendi imkânlarıyla kutlamıştı

İnek Bayramı 2006’da dönemin Dekanı Prof. Dr. Celal Göle tarafından “kampüste şiddet olaylarının artması sebebiyle” ileri bir tarihe ertelenmişti.  Yeni tarihin sınav dönemine gelmesiyle İnek Bayramı’nın iptal edildiğini düşünen öğrenciler, gelenekselleşen İnek Bayram’ını kendi imkânlarıyla kutlamıştı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/10897
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İnek Bayramı geleneğine devam

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” başlıyor

Seminerlerin davetli konuşmacısı, ABD Colorado Üniversitesi’ne bağlı Doğal Afetler Araştırma Merkezi’nde görev yapan ve halen Japonya Kyoto Üniversitesi’ne bağlı Afet Önleme Araştırma Enstitüsü’nde konuk araştırmacı olan Prof. Dr. James Goltz.

Kapat