26 Temmuz 2023, Çarşamba - 11:21

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İnek Bayramı öncesi SBF’de basketbol turnuvası

Tarih: 25 Nisan 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 87

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde (SBF) her yıl kutlanan geleneksel İnek Bayramı öncesi bölümler arası basketbol maçlarının bir bölümü bugün Siyasal Spor Salonunda oynandı.

Basketbol maçları, Siyasal Bilgiler Fakültesinin, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İktisat bölümü öğrencileri ile fakülte personelleri arasında oynandı.

Sabah Maliye ile Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri arasında oynanan ilk maç 10 dakikalık iki periyot halinde oynandı. Maliye’ye karşı her iki periyotta da üstünlüğünü sürdüren Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri maçı 28- 21 kazanmayı bildi.

İkinci maç, İşletme ile Uluslararası İlişkiler arasında oynandı. Karşılıklı sayılarla 27-27 eşit devam eden maçta uzatmalara gidildi. İlk beş dakikalık uzatmada skor değişmedi ve ikinci beş dakikalık uzatma ilave edildi. Uzatmalarda da birbirlerine üstünlük sağlayamayan maçta iki dakikalık uzatmalara gidildi. Son iki dakikalık uzatmada İşletme bölümü bulduğu sayıyla skoru 33- 32 yaparak maçı kazandı.

Bugün oynanan diğer maçlar ise SBF Personel 25- 34 Çalışma ekonomisi ve Endüstri İlişkileri; Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 29-16 İşletme; SBF Personel 35-30 Maliye şeklinde sonuçlandı. Fikstürün belirlenmesinin ardından pazartesi günü maçlar devam edecek.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/23216
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İnek Bayramı öncesi SBF’de basketbol turnuvası

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat