23 Temmuz 2023, Pazar - 19:24

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İnteraktif LCD monitörler İLEF’te tanıtıldı

Tarih: 01 Aralık 2014

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 82

İLEF’te, eğitimde akıllı tahta olarak da kullanılan, interaktif LCD monitörlerin tanıtımı yapıldı.

Fotoğraf: Burak Demir

Fotoğraf: Burak Demir

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinde (İLEF), akıllı tahta olarak da kullanılan, interaktif LCD monitörlerin tanıtımı yapıldı. Monitörlerin tanıtımı, İLEF Dekanlığının toplantı salonunda, İLEF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdülrezak Altun’un katılımıyla gerçekleşti.

Desibel İletişim Organizasyon Elektronik Bilgisayar Tanıtım LTD. ŞTİ. Genel Koordinatörü Savaş Yurttaş, tanıtımını yaptığı interaktif LCD monitörün, birçok işlevi tek bir aygıtta toplandığını söyledi. Tanıtılan monitörün, alan ve ekipman problemine de çözüm getirdiğini kaydeden Yurttaş, monitörün çeşitli işlevlerinden bahsetti. Savaş Yurttaş, monitörün dokunmatik ekran üzerinde not alma, pdf formatında dosya kaydı, metin yazdırma ve e-posta olarak gönderebilme özelliklerine sahip olduğunu ve kullanıcısına video konferans yapabilme imkanı sunduğunu belirtti. Yurttaş, tanıtımı yapılan interaktif LCD monitörün fiyatının 16 bin dolar olduğunu söyledi.

Doç. Dr. Abdülrezak Altun, İLEF öğrencilerine iletişim teknolojisinin geldiği noktayı göstermek durumunda olduklarını belirtti. Öğrencilerin, böyle bir teknolojiyi okullarında görmesinin önemine dikkat çeken Altun, fakülte bütçesinin, öğrencilerin en işlevsel ve teknolojik aygıtlarla iyi bir öğrenim görebilmeleri için kullanılacağını söyledi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/4880
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İnteraktif LCD monitörler İLEF’te tanıtıldı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat