4 Mayıs 2024, Cumartesi - 17:09

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İrfan Değirmenci yasağı internetten deldi

Tarih: 25 Mart 2014

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 84

Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan haber programı “İrfan Değirmenci ile Günaydın”, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından cezalandırıldı. YSK’nın verdiği ceza sonrasında 25-26 Mart tarihlerinde haber programına iki günlük durdurma kararı getirilirken İrfan Değirmenci’ye de iki günlük ekran yasağı verildi.

Kanal D’de hafta içi her sabah yayımlanan haber programı “İrfan Değirmenci ile Günaydın”, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından cezalandırıldı. YSK’nın verdiği ceza sonrasında 25-26 Mart tarihlerinde haber programına iki günlük durdurma kararı getirilirken, İLEF mezunu İrfan Değirmenci’ye de iki günlük ekran yasağı verildi.

Gelen yasağı son dakika olarak dün Twitter hesabından takipçilerine bildiren Değirmenci “Madem 25-26 Mart’ta bana ekran yasak. O halde bir büyüğümüzün dediği gibi yasakları yasaklayalım ve sabah Ustream üzerinden buluşalım mı?” tweeti atarak takipçilerinin desteği ile de bu gün canlı yayınını Ustream ve Youtube aracılığıyla evinden gerçekleştirdi. Yasağın gerekçesini merak edenlere ise yine tweetterdan yaptığı açıklamada “Gözümün üstünde kaşım var. Olsun her yerde haber var diyenler sıra size gelince bende öyle derim” dedi.

iç foto

Korkmuyorum, titreme de yok bende, sadece gülüyorum…”

Tweetter’dan yaptığı açıklamada “Korkmuyorum, titreme de yok bende, sadece gülüyorum” dedi ve evinden yapacağı program için hazırlanan afişi tweetter’dan paylaştı. Bu sabah 07.00’ de başlayan program bir saat yirmi dakika sürdü. Programı yarın da aynı kanallar üzerinden yapacağını belirten Değirmenci, son attığı tweette ise “Var olun, muhteşemsiniz. Göz yaşlarımızı silelim, bu güzel kızları gezmeye götürmeliyiz” diyerek köpeklerinin fotoğrafını paylaştı.

Değirmenci’nin internet üzerinden yaptığı programın kaydı şu linkten izlenebilir: http://www.youtube.com/watch?v=jXeeMe0LCyM

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/3920
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İrfan Değirmenci yasağı internetten deldi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat