17 Temmuz 2023, Pazartesi - 19:23

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İsmail Küçükkaya İLEF’e konuk oluyor

Tarih: 21 Aralık 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 183

Gazeteci Şükrü Küçükşahin tarafından yürütülen Siyaset Muhabirliği dersine 22 Aralık Cuma günü gazeteci İsmail Küçükkaya konuk oluyor.

İLEF’te gazeteci Şükrü Küçükşahin tarafından verilen Siyaset Muhabirliği dersine 22 Aralık Cuma günü saat 17.30’da gazeteci İsmail Küçükkaya konuk oluyor.

ATK dersliğin yapılacak etkinliğe tüm öğrenciler katılabiliyor. FOX televizyonunda “Çalar Saat” programını sunan 26 yıllık gazeteci Küçükkaya, deneyimlerini İLEF’li öğrencilerle paylaşacak.

İsmail Küçükkaya kimdir?

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi’nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi’nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2003 yılında SkyTürk TV’de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

Küçükkaya, 2005-2008 senelerinde Akşam Gazetesi’nin Ankara temsilciliği yürüttü, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni oldu.  Eylül 2013’te ise Fox TV’de “Çalar Saat” adlı programı sunmaya başladı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/16609
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İsmail Küçükkaya İLEF’e konuk oluyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat