4 Mayıs 2024, Cumartesi - 14:17

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İstanbul BSSK evine avantajla dönüyor

Tarih: 20 Nisan 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 64

Efeler Ligi Play-off 7-8 etabı karşılaşmaları, Ziraat Bankası ve İstanbul BBSK arasında oynanan maçla başladı. İstanbul temsilcisi maçı 3-1 kazanarak evine avantajlı döndü.

Efeler Ligi’nde sona doğru yaklaşırken, klasman mücadeleleri sürüyor. Ligin 7’nci ve 8’incisini belirleyecek olan Play-off 7-8 etabı, mücadeleleri bugün saat 14.00’te Başkent Voleybol Salonu’ndaki maçla başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK) deplasmanda aldığı 3-1’lik galibiyetle, ikinci maç öncesi avantajı yakaladı. Serinin ikinci maçı 23 Nisan Salı günü İstanbul’da oynanacak.

Teknik molaya 12-7 İstanbul BBSK üstünlüğüyle girilen birinci sette Ziraat Bankası, farkın açılmasına izin vermedi ve skoru 15-15’e getirdi. İstanbul BBSK, oyun üstünlüğünü tekrar alarak skoru 19-16’ya getirdiği seti 25-21’lik skorla kazandı.

İkinci sete iki takım da hırslı başladı. Takımların art arda elde ettiği sayılarla iki taraf da farkın açılmasına müsaade etmedi. Başa baş giden sette, teknik molaya 12-11 İstanbul BBSK üstünlüğüyle girilse de Ziraat Bankası’nın etkili son hücumlarıyla seti 25-20 aldı ve skora 1-1’lik beraberlik getirdi.

Üçüncü sete motivasyonları yüksek olarak başlayan iki takım da karşılıklı sayılar buldu. 8-8 beraberliğinin ardından 4 sayılık seri yakalayan İstanbul BBSK, teknik molaya 12-8 önde girdi. 5 sayılık seriyle skoru 16-21’e getiren İstanbul BBSK Ziraat’i molaya zorladı ve 25-21’le seti alarak durumu 2-1’e getirdi.

İstanbul temsilcisinin baştan sona üstün götürdüğü son sette Ziraat Bankası, taraftar desteğiyle maça ortak olmaya çalışsa da setin ortalarında fark 7 sayıya kadar çıktı. Maçın son setini 25-18 kazanan İstanbul BBSK maçı da 3-1 kazandı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/23040
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İstanbul BSSK evine avantajla dönüyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat