16 Temmuz 2023, Pazar - 18:40

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Kadın Hakları Günü’nde Toplumsal Cinsiyet konuşulacak

Tarih: 03 Aralık 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 56

Dünya Kadın Hakları Günü kapsamında ATAUM’da Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Paneli ve İnsan Hakları Fotoğraf Sergisi yapılacak.

Moderatörlüğünü Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden Prof. Dr. Serpil Sancar’ın yapacağı Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Paneli, 5 Aralık’ta saat 14.00’da Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATAUM) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. ATAUM’un Avrupa Birliği Delegasyonu işbirliğinde düzenleyeceği etkinlikte akademiden, iş dünyasına farklı alanlarda çalışan isimler konuşacak. Hukuk Fakültesi’nden Prof. Dr. Gülriz Uygur, Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden Doç. Dr. Emel Memiş Parmaksız, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye Ülke Direktörü Dr. Sabine Freizer, Nestle Professional Türkiye Ülke Direktörü Arzu Alibaz ve gazeteci Deniz Zeyrek’in katılımcı olacağı panelde simultane tercüme yapılacak. Panel kapsamında İnsan Hakları Fotoğraf Sergisi de yer alacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/20945
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Kadın Hakları Günü’nde Toplumsal Cinsiyet konuşulacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat