25 Temmuz 2023, Salı - 11:09

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

KampüSanat Sanat Yürüyüşü ile başladı

Tarih: 17 Nisan 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 155

Hacettepe Üniversitesi’nde aralarında Ankara Devlet Konservatuar’ının da bulduğu pek çok katılımcıyla düzenlenecek KampüSanat bugün, sanat yürüyüşü ile başladı. KampüSanat 17-19 Nisan arasında Beytepe Kampüsü’nde ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Hacettepe Üniversitesi’nde (HÜ) düzenlenecek KampüSanat, bugün Sanat Yürüyüşü etkinliği ile saat 10.00’da başladı. Yürüyüş için Beytepe Kampüsü Bayraklı Kavşak’ta toplanan katılımcılar, buradan harekete geçti. Yürüyüşe etkinliğin bileşenlerinden Ankara Devlet Konservatuarı öğrencilerinden oluşan bando takımı eşlik etti. Bando takımının yanı sıra, Beytepe Anaokulu ve Beytepe İlkokulu öğrencilerinin de katılarak renk kattığı yürüyüş, saat 12.00’de coşkulu kalabalığın KampüSanat kapsamında farklı etkinliklerin de düzenleneceği Konteyner alanına varmalarıyla son buldu.

Prof. Dr. Özen: “Bu etkinlik, Ankara’nın kuraklaşmış iklimine renk kattı”

Prof. Dr. Haluk Özen

Yürüyüş sonrası KampüSanat Konteyner Alanında konuşan HÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Özen, konuşmasına Beytepe Anaokulu ve Beytepe İlkokulu öğrencilerine seslenerek başladı. İlkokul ve Anaokulu öğrencilerine seslenen Özen, “Özlemişim çocuklar sizin sesinizle İstiklal Marşı dinlemeyi” dedi ve etkinliği hazırlayan öğretim elemanlarına teşekkür etti. Ankara’da üç gün üst üste gerçekleşen etkinliğe rastlamadığını söyleyen Prof. Dr. Özen, “Bu etkinlik, Ankara’nın kuraklaşmış etkinliğine renk kattı” dedi.

Rektörün konuşması ardından Ankara Devlet Konservatuarı öğrencileri, kısa bir oda konseri verdi. KampüSanat Konteyner Alanındaki etkinlik bu konser ile sonlandı. Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Ankara Devlet Konservatuarı ortaklığıyla hazırlanan programlar üç gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek. Konferans, tiyatro, konser, resim sergisi, film gösterimi gibi etkinliklerin gerçekleşeceği KampüSanat, 17-19 Nisan tarihleri arasında HÜ Beytepe Kampüsü’nde katılımcılara ve öğrencilerle buluşacak.

Yürüyüş sonrası GÖRÜNÜM’ün sorularını yanıtlayan Rektör Prof. Dr. Haluk Özen, Ankara’daki devlet üniversitelerinin toplumsal sorumluluğu en çok olan üniversiteler olduğunu belirtti. Ankara’daki üniversitelerin teşviki ile gençlerin vizyon kazanabileceğini ifade eden Prof. Dr. Özen, katılım ve etkinin fazla olacağını ön görerek etkinliklerin seneye de devam edeceğini söyledi.

KampüSanat etkinliğinin programına buradan ulaşılabilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/22853
Yol: Ana sayfa » Yazılar » KampüSanat Sanat Yürüyüşü ile başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cermodern’de yarın Dövüş Kulübü günü

Mehmet Sindel ve Kemal Akçay'la Dövüş Kulübü film okuması yarın saat 13:00'te başlıyor.

Kapat